agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni47Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-01-2013, 16:48   #31
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 19-06-2012
Şehir: antalya
Mesajlar: 2
arkadaşlar sizlerin paylaştığı bilgileri harmanlayarak 60-70 kavanoz domates konserve yaptım,sanırım birza limon tuzunu fazla kaçırdım,artık zamanı geldi kullanayım dedim bir kaç tane açtım ,fakat muazzam limon tuzu tadı var yani ekşilik,bana akıl verin ne yapmam lazım,yoksa atayımmı çöpe,şimdiden yardımlarınıziçin teşekkürler

akdenizlim2005 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025