agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni233Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 14-09-2012, 12:16   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-07-2009
Şehir: İzmir-Bornova
Mesajlar: 2,974
Galeri: 9
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hepgül Mesajı Göster
off offf offf neler neler yapmışım yahu Kendimi aşmışım Sizlerle paylaşmak istedim.
Gerçekten de bu zamana kadar yapmayıp da bir anda yapan biri için harikasınız.. Genelde ilk yapılanlar hüsran oluyor..
Tarhanam güzel oldu ama salça ve domates kurutma işinde tecrübesizlikler yaşadım.. Çürüttüm

Tarhana otu aktarlarda da, demeti 1-2 tl den satılıyor.. Ki Urla gibi bir yerde hayli hayli bulursunuz..
Genelde yazılanlara göre bu ot pişirilerek eklenmiş.. Ben kuru eklediğim için aradaki farkı da çok merak ettim doğrusu.. Verdiği koku, aroma güzel ama.

Herşey gibi tarhanayı da layıkıyla yapacaksınızdır.. Afiyet olsun

mrduran ve hepgül beğendi.
selis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025