agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)

Beğeni Düzeni233Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 14-09-2012, 09:53   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 20-08-2011
Sn. selis "yakınmıyız bilmiyorum, değilsek postayla yollarım.." demişsiniz. Çok naziksiniz.
Teşekkür ederim. Ben Urladayım. Bu civarda sorabilirim birilerine. Posta için zahmet etmeyin lütfen. Şunu öğrenmek istiyorum. Rahmetli
Annem yapardı ama ben çocuktum ve hatırlamıyorum içine neler kattığını. Sorarak, okuyarak ve buradan öğrendiklerimle genel anlamda neler katılacağını ve nasıl yapılacağını sonuca bağladım ama Tarhana otunda kaldım. Onun için sormuştum nereden bulabilirim diye. Mutlaka gereklimi Tarhana otunu katmak?
Hayat kırkından sonra başlar dedikleri bu herhalde. Kırkından sonra İzmire taşındım ve İzmire taşındıktan sonra kendim birşeyler yapmaya başladım.
Nelermi yaptım? Nar reçeli... İncir reçeli... Turunç reçeli... Nardan marmelat. Salamura Zeytin....Bahçemden topladığım malzemelerden turşu... Domates salçası... Biber salçası... off offf offf neler neler yapmışım yahu Kendimi aşmışım Sizlerle paylaşmak istedim.

Ağaçlar.net tüm bu yaptığım şeylerde hep ilk başvuru kaynağım oldu. Tüm üyelere sonsuz teşekkürler.

hepgül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025