agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni233Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-09-2012, 20:07   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-07-2009
Şehir: İzmir-Bornova
Mesajlar: 2,974
Galeri: 9
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Tarhana otunu, sebzeleri pişireceğin tencerenin dibine yerleştirirsen,
Defne yaprağı da harika oluyor. Özellikle de yaprak sarmasında ve dolmalarda..


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hepgül Mesajı Göster
Tarhana otu nereden bulunur?
Bu sene tarhana yaptım ve Memet Bey gibi kaynatmadan kuru halde eklemiştim ben.. Gayet de güzel oldu..
Kalan tarhana otunu toz haline getirip kavanoza koymuştum..
Sn. Hepgül yakınmıyız bilmiyorum, değilsek postayla yollarım..

denizakvaryumu bizim bu taraflarda çok oluyor.. Ki geçtiğimiz hafta Ankara'da kurak tarlalarda da çok fazla gördüm..
Şu an sarı sarı çiçek açmışlar.. Tohumu oluyor mu bilmiyorum ama biraz kurusunlar bakayım..
Olmazsa minik bir tanesini köklerim..

selis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025