![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Kedi köpek dost olmaz diyorlar bu resimlerdende anlaşılacagı gibi eger sahibi dost kişi ise pek güzel anlaşıp güzel güzel geciniliyormuş . Yok kişinin huyu bozuksa köpegide huysuz gecimsiz oluyor ,ne güzel kareler nuri bey |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın iris41 Bu ikili muthiş... Pardon üç ilave daha var, muhteşem beşli... İnanılır gibi değiller. Her gün bir olay, film çekilir inanın.. Geçen günü, çardakta oturup dinleniyorum, Meks yerde yatıyor. Sibel, Meks'in yanına geldi, sürtündü pür dikkat takip ediyorum. Başladı Meks'i yalamaya Meks, mest... Sonra yan yatmış olan Meks'in sırtına çıktı, patilerinle başladı masaja gözlerime inanamadım... Yavaşça kalktım bu anı videoya kayıt etmek için yazıhaneye yöneldim... Benim kalktığımı görünce masajı bırakıp yanıma geldi.. Bu masaj olayını ara sıra yapıyor. Takip edip videoya almak ve sizinle paylaşmak isterim... Evet nerde kalmıştık.. Meks ve Sibelin maceraları... Devam edelim bu ikilinin maceralarına... Vay bensiz fotoğraf çekimi haaa... Yer açın bakalım... ![]() Ben, önde olmalıyım... ![]() Hayır, ilk önce ben geldim. Sen arkaya geç... ![]() Devam edecek... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
... bir türlü yerleşemediler. Biraz sertçe hadi artık toparlanın diyorum. Şunlara bakarmısınız..! Hemen pozlarını veriyorlar. ![]() Şimdi sakin olun, bir poz daha alıcam diyorum... Rahatlığa bakarmısınız... ![]() Her şey harika tamamdır diyorum.. Fakat.. Meks ve Sibele odaklanmışız, yavrular ne oluyor diye... Merak edip gelmişler. Kanbersiz düğün olur mu..? Anaları, Sibel iki mavvv, mavvvv... Hooop...Haydi yavrularda kucakta.... Biraz itiş kakış, ortalık karıştı... ![]() Devam edecek... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
... Bir kucak dolusu maymun, oğlumun sabrına hayranım... Bir hatıra fotoğrafı çekeyim dedim, başımıza gelmeyen kalmadı... Yavrulardan tekir olanı biraz çekingen... Bize uzaktan bakıyor. Bu kareleri bir daha yakalamak zor. Çekime devam ediyorum... Hadi topluca çekiyorum toparlanın diyorum, Meks yavruyu sakinleştirmek için yalamakla meşgul... ![]() Son olarak hadi bitiriyoruz, diye sesleniyorum... Hepsi pür dikkat poz veriyor. ![]() Son...... Evet unutuyordum, başrol oyuncusunun (Meks) Son artistik pozunu... ![]() Sevgiler, saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sevgiler bizden kucak dolusu , cok güzel di tadı damagımda kaldı ![]() 3 günlük menfaat peşinde koşan insanların böylesi güzelligi kacırmalarına bir anlam veremiyorum . Oglunuzda bunun farkındaki sevgiyle sarılmış ne mutlu ona ve ailenize |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Nuri Bey, o kadar güzel yakalamışsınız ki, son günlerde gördüğüm en güzel karelerdi, içimi ısıttınız. Karşılıksız sevginin, huzurun, mutluluğun fotoğrafları. Bize de yaşattığınız için teşekkürler. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|