Arkadaşlar, çok acil yeni doğmuş yavru kedi için olan biberonlardan lazım bana. Çok çok ince uçlu oluyormuş, Perşembe'nin ağzına sığacak şekilde. Burada bulamadım. Diğer biberonlar büyük geliyor, yavrunun ağzına sığmıyor. Enjektör yeterli gelmiyor, hem de dişleri yeni çıktığı için enjektörü ısırmaya çalışıyor, bu da damağının yaralanmasına sebep oldu. Veteriner kliniklerinde satılıyormuş bu biberonlardan, bir tane olsa yeterli. Ücretini hesabınıza havale ederim.
Kediciğin sol patisinin orta parmağındaki tırnak sorunluydu, iltihap kapmış, şişti. Baş parmağına da sıçradı iltihap sanırım o da şişti. Şimdi yere basamıyor. Kuru tutmaya çalışıyorum ama enjektörle içerken her tarafını ıslatıyor ve enjektörle mücadele ediyor, hırslanıyor, sütü üstüne başına döküyor. Bu yüzden patisini kuru tutamıyorum. Biberon bunun için de lazım.
Veterinere götürdüm, iltihabı akıtıp tentürdiyotla temizledi. Yarayı her gün temizledikten sonra furacin krem sürmemi söyledi. İltihap bugün tekrarlamıştı, elimle sıkıp çıkardım, tentürdiyotla silip kremden sürdüm ama dediğim gibi bir türlü kuru kalmıyor. Çok sık beslenme ihtiyacı duyduğundan. Sıcak tutmaya çalışıyorum, su torbasını sürekli sıcak suyla takviye ediyorum.
Biberon konusu acil, lütfen yardım edin. İnternetten sipariş etmeye kalksam bir haftada anca gelir.
|