![]() |
Alıntı:
( Leonotis leonurus ) Afrika aslan kulağı |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 179454
Oldu en sonunda oldu bim bam bom İzmirden çok tatlı bir kardeşim bu gün beni çok sevindirdi .Dilerim tanrım da onu çok mutlu etsin . |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 179456
Strelitzia Reginae Bu da benim için büyük süpriz oldu .Çok çok teşekkürler İzmirin tatlı zarif kızı ,güzel yavrum :) Anavatanı Afrika' dır. Saksıda yetiştirildiğinde 1 m kadar uzayıp, çevresine 60 cm kadar yayılabilir. Açık yeşil renkli, derimsi dokulu, uzun saplı ve kürek biçimli yaprakları 50 cm' ye kadar uzayabilir. Nisan, Mayıs aylarında başlayarak açan 15 cm uzunluktaki çiçekleri yeşil-mor renkli gaga biçimli bir çiçek tabanından çıkan sarı, turuncu çanakyaprakları ve koyu mavi renkli taç yapraklarıyla kuş kafasını andıran bir güzel görüntü oluşturur. Her çiçek, birkaç hafta süreyle açık kalır, daha sonra bitki yeni çiçekler açar. Cennet Kuşu çiçeği tohumları veya ilkbahar mevsiminde alınan piliçleri sayesinde çoğaltılır. |
1 Eklenti(ler)
|
Mandalinanın yaprakları böylemi oluyor. Değişik geldi. Turunç gibi sanki.
|
Alıntı:
Ben anlamıyorum ki Turunç diyorsan turunçtur :) |
Alıntı:
|
çok güzel HHatice bayıldım Arya'yı ve miniklerini görmek ne güzel;)
|
Tam bende pek anlamam diyecektim ki ortaya çıktı ne kadar anladığım.
|
Sevgili dlk, mandalina doğru.
|
Teşekkürler güngörcüm .Tek bilmediğim çiçeğim kaldı onuda sormuştum ama sanırım ona da ot dediler :)
|
Alıntı:
Bende çok özlemişim .Geldiğim gibi köye gittim .Onları görmeğe yağmurcum .O kadar sevimliler ki 3 saat nasıl geçti anlamadım . |
Alıntı:
|
Cyclamenlere bayıldım doğrusu ,daha çok resim belkioruz ,ellerine yüreğine sağlık sevgili hatice...
|
Hepiside çok güzel arkadaşım dilerim hep sevinirsin.
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim Sevim'cim.İnşallah hep birlikte seviniriz . |
Bu yaramazları görsediyorsun hep aklım kalıyor onlarda.
|
sizin ufaklıkların fotoları burda da varmış :) çok tatlılar maşallah.
bir de ben yeni aldığım dediğiniz orkide ile cennet kuşunuza bayıldım. cennet kuşunun yetiştirilmesi kolay mı? iç mekanda olur mu ki? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yeni aldığım orkidenin tam ismini bulamadım .Şu anda salon aşırı sıcak umarım seviyordur sıcağı :) |
Alıntı:
|
Efe bizim yeni yavrulara benziyor çok şekermiş Efecik..
Bahçeleri gezdikçe kendime forum açasım geliyor:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet neden açmıyorsun bizi merakta bırakıyorsun ?:)) |
Alıntı:
|
Tohumlarını ne yapıyorsun:p
|
hiç merak etmedim ... gerek de duymadım....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025