![]() |
Sevgili Hhatice, balkona geldim yeni çiçekleri gördüm, orkideler ve flamingo harika görünüyor, sağlıkla büyüt sevgiler.
|
Nerelerdesin Sedefciğim?Sevgiler.
|
çiçekleriniz çok güzel ellerinize saglık
|
Alıntı:
Tamamen güneşle alakalı sevgili umutyolcusu,Yerini sevdiği zaman çok güzel çiçekleniyor.Biraz da besin verirseniz sizi güzel çiçeklerinden mahrum etmeyeceklerinden eminim . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok memnun oldum .Her zaman beklerim balkonuma sevgili arkadaşım .Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim .Sonuçları da paylaşırsanız çok iyi olur.Bende bir sıvı besin uyguladım .Arkadaşımın kendi yaptığı organik bir besin ama içeriğini bilmiyorum .Demir için bana toprağına çivi koy demişlerdi .Demir tozu da önerdiler .Benim limonum da aynı sizin gibi içeri dışarı taşınmakta :(Her seferinde de malesef yapraklarını dökmekte İstanbul ikliminde yapacak fazla birşey yok malesef |
Alıntı:
Anne çiçeğini sevgili satı annesinin çiçeği olduğu için söylemişti yanılmıyorsam :)İsmi öyle kaldı .kalanchoe türü olduğunu biliyordum .Ama hang olduğunu öğrendiğim iyi oldu . Teşekkürler ,sevgiler |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili arkadaşım hoşgeldin :)Orkidelerim bu yıl geçen yıllara göre çok iri açtı.Sanırım Enser bey'in verdiği organik besin onlara çok faydalı oldu. |
Sedefcim görüşemedik ne zamandır. Arada bakıyorum yeni çiçeklerine. Kaktüs sayfana uğruyorum. Benim en durgun zamanlarım bu zamanlar balkonuma da yansıdı galiba. Hiç hareket yok:)
|
Alıntı:
Arkadaşım ben giremedim .Tekirdağda hiç vakit olmuyor.Bahsetmiştim .Annem rahatsız .Bu gittiğimde nette de problem yaşadım :(Şimdi İstanbuldayım .Hemen bakayım dedim arkadaşlarım nasıllar ,Bu arada bayağı kaçırdığım şey oldu tabii . Senin için büyüttüğüm gece yasemini çok fazla büyüdü nasıl yollayacağımı kara kara düşünür oldum .Bir süpriz yapıp ağaçlar net doğum gününe gelsen ne kadar güzel olacak :)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 197999
Lilliyumlar tomurcuklandı .Yakında güzel çiçekleri mis kokusuyla balkonumu neşelendirecek |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 198000
Antalyadan sevgili Haticeden gelmişti .Bir odun şeklindeydi .Şimdi yapraklanmaya başladı .Köklenmiş olduğunu düşünüyorum .Umarım çiçeklerini de görürüm . |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 198001
Siz hiç bu kadar büyük Orkide çiçeği gördünüz mü?Ben ilk defa görüyorum .Sevgili Ensar arkadaşımın verdiği organik gübre Orkidelerime çok çok iyi geldi. |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
[ATTACH]Eklenti 198004[/ATTACH]
Ama bence yine de çiçeklerin şahı,kraliçesi Kamelyalar Üşüdü derdi yok ,dondu derdi yok .Bahçeli bir evim olursa yer yerini Kamelyalarla donatacağım . |
Harikalar ablacığım, ellerine sağlık. Liliumlatın kapalı balkondamı? Benimkiler daha çok küçük seninkilerin yanında :)
|
Alıntı:
|
Sayın Hhatice,çicekleriniz çok güzeller .Ellerinize sağlık.Balkon gezme alışkanlığım yoktu .Güzel balkonları görünce artık ayrılmam...
|
Sevgili Hhatice maşşallah çiçekleriniz iyice baharı karşılıyor. Çok güzeller:)
|
Sevgili Hhatice maşallah kamelyalar harika orkide nekadar tatlıymış öyle....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Günebakancım teşekkür ederim .Ben onları onlar beni seviyor .Bundan eminim :)) |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
[ATTACH][ATTACH]Eklenti 198122[/ATTACH][/ATTACH]
Bu Orkideyi gördüğümde aşık oldum .Haksızmıyım ?:)) |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025