![]() |
Sevgili Sedef orkidelerin, kamelyan,tüm çiçeklerinin maşallahı var, ellerine sağlık canım:)
|
Sevgili HHatice çiçekleriniz her zamanki gibi çok güzeller, özellikle sarı orkideniz.Umarım üzerlerinden çiçek eksik olmaz.Sevgi ve selamlar...
|
Sevgili Hhatice bu güzellere aşık olmamak eldemi harika görünüyor maşallah çok tatlı
|
Alıntı:
Sedefcim annen iyidir umarım. Bu gibi toplantılar için söz veremiyorum çünkü psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum gidemeyince de çok üzülüyorum. Mesajını okuduktan sonra "acaba" diyerek toplantı sayfasına baktım. Toplantının yapılacağı yer kolaylıkla araçla gidebileceğim bir yerse eşime rica ederim uygunsa getirir beni. Rahatsızlıktan sonra o kadar problem bir insan oldum ki ilk kez bilmediğim bir yere gittiğimde ve tanımadığım bir kalabalığa girince küçük bir "panik atak" yaşıyorum. O nedenle hep engellerim oluyor bir kısmını da kendim üretiyorum üzüntüyle farkettim.:) Kısmet bakalım. Olmaza farklı bir çözüm buluruz:) |
Alıntı:
Umarım görüşmek kısmet olur . Sevgiler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Hhatice, liliumlar ne kadar erken tomurcuklanmışlar, benimkiler topraktan çıkmadılar bile.
Plumerianız köklenmiş gözünüz aydın, şimdilik o bir çirkin ördek yavrusu, bir kaç ay sonra güzelleşecek. Symbidiumunuz gerçekten aşık olunacak kadar güzelmiş, bunların koyu ve açık pembesi bir arada muhteşem duruyor. Sayın Kgursan'ın yüklediği fotoğraflar olacaktı galeride, ben de onlara bayılmıştım. Kamelyalar çok güzeller, ne yazık ki uzun süreli çiçekli kalmıyorlar. Orkideler ise övgüyü hak ediyor, ellerinize sağlık. |
Hatice hanım çağrınıza uyup blkonu tekrar ziyaret ettim. sarı orkide beğendiğiniz kadar varmış .Güle güle büyütün.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Uzun zamandir balkonlara ugramamistim yeni ciciler ciceklenmis. Muskariler cok güzel. Rhododendron köklendi mi cok merak ettim. Sevgiler.
|
Alıntı:
Orman gülleri hepsi tomurcukta yakında açarlar.Soğuk iklimi seviyor .Kışı köyde donmadan atlattı. |
Alıntı:
Ama senin verdiğim laleye ve dde saksısına öldüm :)Çok teşekkür ederim canım. Tekirdağ'a geldiğimde mutlaka telefon edip uğrayacağım .Benimde sana bir süprizim var. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 201181
Ektiğim tohumlardan birkaç tanesi çimlendi .daha büyük bir yere aktardım .Bu clemantis olabilir mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tekirdağ'a geldiğinizde beklerim, birlikte bir kahve içeriz. |
Söylemeyi unuttum. Lalenin saksısı delik değil. Bilginiz olsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sedefcim teşekkür ediyorum emanetimi aldım. Sürprizlerle birlikte. Vallahi yasemini unutmuştum kaktüsleri görünce "yaşasın" dedim. Müdür bey ve bir arkadaş odamdaydı. Güldüler halime tabi. "Hocahanımı kaybettik anlaşılıyor" dediler.:o
|
Sayın Hhatice yeni fotoğraflar nerede? Bir aydan bu yana baya renklenmiş olmalı artık balkonunuz. Merakla bekliyorum.
|
Sevgili Hhatice, epeydir yoksunuz. Sizi merak etmeye başladık. Balkonunuzdan yeni görüntüler bekliyoruz. Sevgiler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025