agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kaybettiklerimiz... (https://www.agaclar.net/forum/kaybettiklerimiz/)
-   -   Hhatice (Sedef Miran) / Balkon (https://www.agaclar.net/forum/kaybettiklerimiz/19131.htm)

Hhatice 10-01-2011 20:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 739706)
Kendim için teşekkür ederim ama senin için üzüldüm neden öyle oldu ki gerçi benimkini de sağolsun kızım hiç elinden bırakmadı:)

Ben seralar filan diye kendimi gezdirdim ya o yüzden oldu :( Ama serada öyle çok vardı ki sonradan kızdım kendime niye şımarıklık yaptım diye

Hhatice 10-01-2011 20:13

3 Eklenti(ler)
[ATTACH][ATTACH]Eklenti 188254[/ATTACH][/ATTACH]

Gece yasemini ,Melissa ,Kolanya çiçeği
Tohumlar kurumaya başladı.Bu haliyle çok istediğim inci çalısına ne kadar çok benziyor.

Hhatice 10-01-2011 20:17

1 Eklenti(ler)
Eklenti 188255

Yılbaşında sevgili çocuklarım beni çiçeklere boğdu :) Bu üç tane sadece başlangıç ,Kocaman bir kutunun içindeki çiçekleri gördüğümde sevincimi anlatamam .

Hhatice 10-01-2011 20:20

1 Eklenti(ler)
Eklenti 188256
Atatürk çiçeği bu da o kutudan çıktı.

günebakan 10-01-2011 20:25

Valla söz konusu bitkiler olunca ne şımarıklık ettiğimiz ne de yüzsüzlük ettiğimiz aklımıza geliyor.Allahtan ki bunları yaptığımız kişilerin de bizden farkı yok onun için üzülme:)

Hhatice 10-01-2011 20:27

2 Eklenti(ler)
[ATTACH]Eklenti 188258[/ATTACH]

Bu çiçeğin ismini bilmiyorum .Burada sordum bilen çıkmadı .Ot filan diye dalga geçtiler :)

Ben Aralık ,Ocak, Şubatta açan çiçekleri çok seviyorum .Kışın karanlığını hafifletiyor. Tohum yaparsa toplantıya getireceğim .Hepimiz ekelim .

Çok güzel bir çiçek .Tohumlar bana büyük ihtimalle buradaki arkadaşlarımdan gelmiştir.

günebakan 10-01-2011 20:32

Gerçekten çok güzelmiş.İnşallah tohum yapar:)

Hhatice 10-01-2011 20:33

1 Eklenti(ler)
Eklenti 188261

Beyaz da açmıştı eklemeyi unutmuşum .Diğer 6 tane de tomurcuklu :)

Hhatice 10-01-2011 20:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 739737)
Gerçekten çok güzelmiş.İnşallah tohum yapar:)

Evet Günebakancım .Üstelik balkonda soğuğa aldırış etmiyor .

Hhatice 10-01-2011 20:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 739732)
Valla söz konusu bitkiler olunca ne şımarıklık ettiğimiz ne de yüzsüzlük ettiğimiz aklımıza geliyor.Allahtan ki bunları yaptığımız kişilerin de bizden farkı yok onun için üzülme:)

Üzülmedim de aklıma geldikçe gülüyorum .Senin ,Suna'nın ,Betül'ün içten bana çıkarsa söz sana vereceğim demeniz beni çok etkiledi .Çok güzel yüce bir davranıştı. İnsan ne kadar mutlu oluyor anlatmak imkansız.

Hhatice 13-01-2011 19:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ayse_afyonlu (Mesaj 739730)
Ne güzel kutuymuş bu böyle.

Evet sevgili Ayşe :)Adı üzerinde yılbaşı paketi .Demekki tüm sene çiçeklerle geçecek :)

aygün 13-01-2011 22:18

Çiçek bizler için dünyanın en güzel armağanı. Güle güle büyüt. Çok güzeller.

Hhatice 13-01-2011 22:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aygün (Mesaj 741614)
Çiçek bizler için dünyanın en güzel armağanı. Güle güle büyüt. Çok güzeller.

Teşekkür ederim aygüncüm .Gerçekten de öyle

Sevgi Durul 13-01-2011 22:30

Sevgili Sedef hanım, yeni yıl hediyesi çiçekleriniz ve adını bilmediğiniz çiçeğiniz çok hoşlar.

Güzel günlerde büyütün, bol çiçekli olsunlar.

Hhatice 13-01-2011 22:38

Çok teşekkür ederim sevgili SDurul .Çok sevindim .Ne kadar çok olursa olsun doyumsuz oldum sanırım .Kendime sevinecek bir çiçek buluyorum.Baharda tohumlar çimlenmeye başlayınca yüzümden gülümseme hiç eksilmiyor:)

Sevgi Durul 13-01-2011 22:41

Yok aslında birbirimizden farkımız. Ben de öyleyim, bitkiler konusunda gözüm doymuyor.
Ah bir bahar gelse...

hozat 13-01-2011 22:43

Sevgili Sedef,
keşke her doyumsuzluk seninki gibi olsa, çevremiz cennete dönerdi.

Zambaklardan hiç haber yok mu? benimkiler filizlendi, acaba içerimi alasam? Kış soğuğuna dayanacaklarını sanmıyorum.

Hhatice 13-01-2011 22:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 741627)
Yok aslında birbirimizden farkımız. Ben de öyleyim, bitkiler konusunda gözüm doymuyor.
Ah bir bahar gelse...

Ortak paydamız da bu değil mi ?
Nasıl güzel anlıyoruz birbirimizi .Ahh bir gelse az kaldı mart sonu her yer yeşillenmeye başlar.

Hhatice 13-01-2011 22:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hozat (Mesaj 741631)
Sevgili Sedef,
keşke her doyumsuzluk seninki gibi olsa, çevremiz cennete dönerdi.

Zambaklardan hiç haber yok mu? benimkiler filizlendi, acaba içerimi alasam? Kış soğuğuna dayanacaklarını sanmıyorum.

Canım zambaklar topraktan başlarını kaldırmaya başladılar .Benim kapalı balkonda ,İstersen al içeri donmaz ama yine de risk alma .Çok güzeller bembeyaz üstelik kokulu .

Bir ara benim sosyete sarımsaklarımı da getirsen ne güzel olacak :))

Sevgi Durul 13-01-2011 22:57

Beyaz zambaktan mı bahsediyorsunuz? Kokulu olandan. Eğer ondan bahsediyorsanız, burada hep bahçedeler ve soğuktan etkilenmiyorlar.

hozat 13-01-2011 23:07

1 Eklenti(ler)
Bu zambaklardan söz ediyorum sevgili Durul,

Bodrum'da zarar görmüyor ama, İstanbu'un havası dokuna bilir diye düşünüyorum.

Eklenti 188642

Sevgi Durul 13-01-2011 23:13

Ben de şu anda fotoğraf mevcut değil, yaprak ve çiçekleri aynı. Ama bahçede çiçeksiz halini çekebilirim yarın. Bizim burada hep bahçelerde durur ve zarar görmez. Ayrıca ısının -10 lardan aşağı düştüğü bir ilçedeyiz.

Hhatice 13-01-2011 23:19

Gelin gibiler .

hozat 13-01-2011 23:51

Sevgili SDurul,

Bu bilği beni çok mutlu etti, -10 dereceye dayanıyorsa hiç yerinden oynatmayacağım.

skaraca 14-01-2011 10:11

Sayın Hhatice hanım,

Uzun zamandır sayfanıza uğramıyordum. Tesadüfen 9 ocak toplantı sayfasını gördüm ve sayfayı incelerken eşinizin dayısının vefat ettiğini öğrendim.

Size ve eşinize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Allah rahmet eylesin ve kalanlara sabır versin.

Toplantıya gelince fotoğraftan seçebildiğim kadarıyla değişim suretiylede olsa senecio articulatus u almışsınız. Yılbaşında gelen çiçeklerden beyaz schlumbergera ise oldukça güzel. Bende de birkaç çelik vardı onlardan.

Sanırım Vildan hanımın bir mesajında ise minefloradan bazı çiçekler aldığızı öğrendim. Benden istemiş olduğunuz senecio dan alabildiniz mi? Belirttiğim fiata mı geldi size.

Ayrıca yenilerin fotoğraflarınıda bekliyorum.

Hepsini güle güle büyütünüz.

Hhatice 14-01-2011 17:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi skaraca (Mesaj 741776)
Sayın Hhatice hanım,

Uzun zamandır sayfanıza uğramıyordum. Tesadüfen 9 ocak toplantı sayfasını gördüm ve sayfayı incelerken eşinizin dayısının vefat ettiğini öğrendim.

Size ve eşinize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Allah rahmet eylesin ve kalanlara sabır versin.

Toplantıya gelince fotoğraftan seçebildiğim kadarıyla değişim suretiylede olsa senecio articulatus u almışsınız. Yılbaşında gelen çiçeklerden beyaz schlumbergera ise oldukça güzel. Bende de birkaç çelik vardı onlardan.

Sanırım Vildan hanımın bir mesajında ise minefloradan bazı çiçekler aldığızı öğrendim. Benden istemiş olduğunuz senecio dan alabildiniz mi? Belirttiğim fiata mı geldi size.

Ayrıca yenilerin fotoğraflarınıda bekliyorum.

Hepsini güle güle büyütünüz.

Çok teşekkür ederim değerli arkadaşım .Ayrıca balkonuma da hoşgeldiniz. Evet verdiğiniz adresi Vildan hanıma yollamıştım .Sağolsun ortak siparişi verdi.İstanbul toplantısında çiçeklere ve senecio'ya kavuştum .Canım arkadaşım Vildan hanım ücretlerini de almayarak beni mahçup etti. Evet aynen dediğiniz gibi ücretler ve kargo ile yolluyorlar .Burada oluşan şu menfaatsız arkadaşlıklar benim hep gözlerimi yaşartıyor:) İyi ki varsınız.

limon 14-01-2011 19:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Hhatice (Mesaj 739702)
Çekilişte çıkansa şimdiki halini görsen ağlarsın :( İki dalıda kırıldı :( Birini Betül'e verdim .Diğerini öylesine ektim tutarsa nisan toplantısında senindir:))

Üzüldüm doğrusu...O kadar da özene bezene en güzelini getirmiştim. Kendime ayırdığımın çiçek tomurcuğu yoktu, onda çiçek tomurcukları da vardı. Neden kırıldı ki?

Uzaylı 14-01-2011 19:33

Çiçekleriniz hayırlı olsun. Ben de Atatürk çiçeğini bir başka sevenlerdenim. Sanırım içeride tutmak gerekiyor. Acaba yavaş yavaş eşimi ev içi çiçeklere de mi alıştırsam. Evdeki sarmaşıkla pek bir ilgilenir oldu. Emeklilik yaradı mı ne?

Ben de hepinizi kıskanır oldum.:D

Uzaylı 14-01-2011 19:37

Sonradan okudum, Sayın Hhatice; Eşinizin ve sizin başınız sağolsun. Dayınıza Allah rahmet eylesin.

Orhan Özbilgiç 14-01-2011 20:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Hhatice (Mesaj 732396)
Eklenti 186175

Geçen hafta Bauhause'tan aldım .Salon bitkisi ama salon çok sıcak bu yüzden biraz keyifi kaçtı gibi

Bugün Bayrampaşa Bauhaus' ta görüp fotoğrafladım. Adı, ''Zamia'' imiş.

Bu arada, çok güzel bitkiler edinmişsiniz. Güle güle büyütün.:)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025