![]() |
Sevgili Hhatice başınız sağolsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Başın sagolsun..Mekanı cennet olsun. |
Arkadaşlar,
Başsağlıgı notlarınızı şaşırarak okudum.Ne oldu? |
Sayın H.Hatice'nin,eşi'nin dayısı vefat etmiştir,arkadaşlar...
|
Teşekkür ederim arkadaşlar hepiniz saollun .Eşimin dayısı 28 gündür komadaydı.Dün akşam üzeri vefat etti .Çok severdik .Çok iyi bir insandı .Mekanı cennet olsun .
|
Amin,
Kalanlar sağ olsun. |
Sevgili Sedef hanımcığım başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
|
Sedef'ciğim, Başınız Sağolsun. Allah rahmet eylesin, Sevdiklerine sabırlar diliyorum.
|
Bu sitede olduğum için sizler gibi arkadaşlarım olduğu için kendimi çok şanslı görüyorum .
Tanrım sıralı ölüm versin .Çocuklarımızı korusun ,uzun ömürlü kılsın .Tekrar teşekkür ederim . |
Sedef hanım başınız sağolsun...
|
Hatice hanimcigim basiniz sagolsun.
|
Sevgili arkadaşım, başınız sağ olsun. Kalanlara sabır versin.
|
Sedef Hanım başınız sağolsun. 28 Gün komada kaldığına göre bayağı zorlu bir hastalık süreci yaşamıssınız. Allah daha fazla çektirmemiş diyeceğiz artık.Mekanı cennet olsun.
Alıntı:
|
Başınız sağ olsun arkadaşım,mekanı cennet olsun.
|
Hatice hanım başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun.
|
Sevgili Hatice; başınız sağolsun. Dayınıza Allahtan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum.
|
Sedef hanımcığım başınız sağolsun, sabırlar dilerim.
|
Alıntı:
|
Sevgili Sedef, bugüm toplantıda görüştük ama vefattan haberim yoktu. Şimdi balkonuna gelince öğrendim. Başınız sağolsun,sabırlar dilerim.
|
Hatice Hanım, çiçekleriniz gerçekten de çok güzel. Ellerinize sağlık.
|
Tek tek isimlerinizi yazamadım :( Çok teşekkür ediyorum değerli arkadaşlarım sizler sağollun .
|
Alıntı:
|
Sevgili Hhatice gözün aydın eğer aynısı ise sukulenttin Senecio articulatus çiçek açıyormuş:)
|
2 Eklenti(ler)
[ATTACH]Eklenti 188248[/ATTACH]
Geçen hafta Tekirdağa gittiğimde gözlerime inanamadım .Canım eşim o kadar güzel bakıyor ki orkidelerim çıldırmış olmalı :)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
[ATTACH]Eklenti 188251[/ATTACH]
Mavi yasemin yerini çok sevdi .Sürekli mavi çiçekleriyle beni mutlu ediyor.Teşekkürler Mutlu bey beni bu güzelliğe kavuşturduğunuz için. |
Kendim için teşekkür ederim ama senin için üzüldüm neden öyle oldu ki gerçi benimkini de sağolsun kızım hiç elinden bırakmadı:)
|
Alıntı:
Ben aldığımda daha küçük saksılardaydılar .Onlara orkide toprağı alıp saksılarını büyüttüm .Birde çiçeği geçince hemen altındaki boğumdan kesiyorum . |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025