![]() |
Alıntı:
Bu günkü güzelliğe erişmesi gösterdiğiniz ilgi ve sevgiyle tamamen sizin eseriniz. Bunun için asıl ben size teşekkür ederim. |
Alıntı:
Gerçekten muhteşem .Çiçeği uzun süre üzerinde kalacak gibi görünüyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 186313
Bunlar çok yorgunlar deniz aşırı yolculuk yaptılar :) Teşekkürler sevgili arkadaşım . |
1 Eklenti(ler)
|
9 Ocakta sana yeni misafirler var Hatice abla :)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 186317
Bu güzellikte çok istediğim bir türlü bulamadığım bir kaktüs aynı arkadaşımdan geldi .Saolsun bana o gün anlatılamaz bir sevinç yaşattı. Zıp zıp zıplattı ,havalara uçurdu. |
Alıntı:
Neee ben nasıl sabredeceğim pazara kadar :)) |
Güle güle büyütün bitkilerinizi, sevgili Hatice hanım. Her biri ayrı güzeller.
Sizin de saksı sayınız hayli fazla, kışın korumak zor. Her gördüğümüzden özeniyoruz, saksılar bunaltmaya başladı. Bahar gelse de bahçelere, balkonlara yayılsak. Sevgiler... |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 186319
Senecio kleiniformis Aynı güzel arkadaşımdan ne kadar çok yollamış .Bu kadar paylaşımcı bu kadar fedakar bir arkadaşım olduğu için çok şanslıyım . Tekrar teşekkür ediyorum . İsim konusunda yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 186322
Bu güzel kızda o sihirli kutudan çıktı .Resim güzel çıkmamış.Üzerinde minik pembe çiçekler var .O kadar naif o kadar güzel ki |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 186325
Bu da yeni yıl paketinden çıkanlardan :) Ben senin hakkını nasıl öderim canım arkadaşım . |
Bütün yeni gelen çiçeklerine hoş geldin diyerek, açmış hallerini görme dileğinde olduğumu fısıldayın kulaklarına.
|
Alıntı:
|
Bitkilerinizi güle güle büyütün sayın Hhatice. 728' deki dörtlünün en solundaki kaktüs pek rastladığım bir tür değil. Deniz aşırı yoldan geldi demişsiniz, kaynak K.K.T.C. mi?
|
Yeni güzelleri güle güle büyütün sevgili Hhatice çok güzeller:) Yanılmıyorsam 727 deki güzelin adı Euphorbia ferox
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili hatice bu bitkiler senin için büyüyor fidanlıkta. Baharda gelecekler. Birinci ve ikinci fotoğraftakiler hazır fidanlıkta büyüyor. Üçüncü fotoğraftaki beyazdan temin etmeye çalışacaklar. Bulabilirsek o da gelecek.:)
|
Sevgili hatice, ben sayfanı ziyeret etmeyeli neler olmuş böyle, çoşturmuşsun resmen;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet sevgili cenan evdekilerin hoşgörülerini zorluyorum . |
Alıntı:
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım .Çok mutlu oldum . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025