![]() |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 175712
Aldığımdan beri üzerinde tomurcuğu var koca yaz geçti açmadı :( |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 175724
Şimdilik bu kadar yeter sanırım .Bitişi assolistle yaptım .Kamelyam .Üzeri tomurcuk dolu pembe çiçekleri kocaman oluyor.Açtığı zaman resimleyeceğim. |
Alıntı:
|
Sayın Hhatice hanım,
Bugün şöyle bir balkon gezeyim demiştim, sizin balkon denk geldi. 479 daki kaktüsünüzde sanırım üzerine düşen damlalardan dolayı güneş yanığı oluşmuş gibi. Sanırım sağ tarafında da yeni bir sürgün gelişmekte. Ana bitkiyi takibe alarak, eğer bir yumuşama, çürüme olacak olursa yandaki sürgünden yeniden bitkiyi büyütmek mümkün olabilir sanıyorum. 478 ve 480 deki kaktüsler Euphorbia türü, 479 ise Mammillaria türü. 480 deki Euphorbia Cooperii veya Euphorbia resinifera olabilir. Tür olarak benziyorlar çünkü. 478 ise Euphorbia Ferox. 480 de saksı içindeki minikten bende de var ama ismini bilmiyorum. 479 daki bu linkte yer alan Mammillaria backegergiana'ya benziyor. |
Alıntı:
|
Özlemiştim abla iyi oldu :)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
hepsi çok güzel sevgili Hhatice güle güle büyütün hoşgeldiniz İstanbul'a.484'teki kaktüsünüzün üzerindeki kahverengi lekelerden benim kaktüsümdede oluştu ve giderek artıyor ne yapmak lazım bir bilginiz var mı:(
|
Alıntı:
|
Hafta sonu buluşmaları yaparsanız müsait olursam ben de gelmek isterim ayrıca ben de ev hanımıyım ben de beklerim:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Haticecim,
456-482-486-492 nolu mesajlardaki kaktüslerden benimde var... Cam önünde mi duruyorlar seninkiler, bir de etiket hazırlayacağım isimlerini yazabilirsen sevinirim... |
Ellerine sağlık arkadaşım.
|
ev hanımlığından büyük işmi var.kendinize işsizim demeyin.çok kısa bir süre yaptım ama hiç sevmedim.hem hiç işin bitmiyor hem de hiç kıymet bilinmiyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Hatice,
Dudi, Günebakan, sayımız artıyor onları da yağmurda ıslatalım mı ? Alıntı:
|
çiçekleriniz çok ama çok harika
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Orjinal Mesaj Sahibi dlk
ev hanımlığından büyük işmi var.kendinize işsizim demeyin.çok kısa bir süre yaptım ama hiç sevmedim.hem hiç işin bitmiyor hem de hiç kıymet bilinmiyor. bence de öyle bana 24 saat yetmiyor ama neyseki sağolsun eşim çok yardımcı bana Hem Aşçı ,hem doktor, hem ütücü ,hem temizlikçi, hem ayakkabı bağlayıcısı ,hem çamaşırcı, hem bulaşıkçı ,hem öğretmen ....... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025