![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Sevgili Hhatice, fideleriniz sağlıklı görünüyor, fakat benim gibi bilmeyenler için adlarını ekleseniz...
|
Bu panter seninmi ablacım, şahane bişey :d Yatır gıdıkla mıncıkla :D
|
Hatice hanım, balkonunuz hareketlenmiş, fideler büyüyor, kim bilir bir kaç aysonra nasıl olur bu balkon.
Sanırım fideleri gölgede ya da iç mekanda tutuyorsunuz, yıldız çadırına dikkat ettim de, çok cılız büyüyor, onu bol güneş alan dış ortama yavaş yavaş alıştırsanız iyi olur, bu şekilde kalırsa çiçeklerini göremeyebilirsiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arya'cığıma selamlar... ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ah sorma Satı'cığım aynı kızımda Arya gibi yandım ben torun filan göremeyeceğim :)) |
Sevgili Hatice maşallah çiçeklerinde kızında çok güzel pankiye gelin alabilirm.Müsait bi zamanınızda istemeye geliriz.
|
Alıntı:
|
Sevgili Hhatice, balkonun çok güzel:)) Ellerine sağlık:) Havaların ısınmasıyla daha da canlanacaklarına enimim:)
|
2 Eklenti(ler)
Hatice Hanım tohumdan yeşerttiğimiz fasulye sarmaşıkları böyle olacak inşallah.Benimkinde tomurcuklar verdi.
Bana tohumları veren Özbey arkadaşımıza tekrar teşekkür ediyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok çalışıyorsunuz ve çalışmalarınızın karşılığınıda alıyorsunu. Tohumdan bitki üretmek ne kadar güzel değil mi? İnşallah hepsinin çiçeklerini görürsünüz ve bizimlede paylaşırsınız...
Sevgiler ;) |
Evet çok güzeller.
|
Sayın Hhatice çiçeklerinizin hepside çok güzel.Güle güle büyütün. Resimlerini bizlerden esirgemeyin.
|
Alıntı:
tohumları tek tek ekmediğim için çok fazla çıkıyorlar hepsini ekmem mümkün değil atmaktansa sevenlere vermek beni mutlu ediyor :)) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Bu nedir abla?
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 144034
sardunyalar çıldırdı :)) |
Bilmiyorum ?:))Oğlum üzüm mü diye sordu :))
İsmi ne bilen arkadaşlar vardır .Öğreniriz senecio rowleyanus bir alt türü sanırım . |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025