![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili Güngör Hanım teşekkür ederim :) Şimdi koyduğumu biliyormusunuz?
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 144042
İlk defa aşılı bir kaktüs aldım .Üzerine açmış sarı çiçekleri vardı .Ben resim koyana kadar geçti çiçekleri ama sanırım tohum yapacak . |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 144043
Bu da anneler gününde gelen çiçeklerden biri,çok çabuk boynunu büküyor .Narin bir çiçek |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 144044
Ne kadar çok çiçek açtılar anlatamam .En sevdiğim kaktüs bu sürekli çiçekli ,Güneşi görünce kocaman oluyor .Çiçeği akşama doğru kapanıyor. |
Kaktüs çiçekerlini hep sevmişimdir :)
|
Canım senin güllerin de çok güzel :)
|
1 Eklenti(ler)
|
Ablacım ısırgan otlu tarifi nasıl yapıyorsun?
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 144052
Sevgili Zafer Bey'in hediyesi ,Saksısı el yapımıdır .Çok değerlidir. Elemeği göz nuru Ağaçlar net doğum günü İstanbul toplantısında vermişti.O günden beri hızla gelişti .Minik minik olan kısımlar uzamaya başladı. |
Alıntı:
Isırganları özellikle dişi ısırgan olacak dişiler biraz morumsu oluyor .Ellerini yakmadan bir eldivenle topla sonra ince ince kıy üzerine 1 küçük soğanı rendenin ince tarafıyla rendele biraz ov sonra içerisine su koy ve bir gece beklesin .Tülbentten süz ve fıs fıs yardımıyla bitlerden kurtul :)) |
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili Hhatice çiçekleriniz çok güzel, kalanşolar yazın da mı açıyorlar, karanfilin kokulu mu?
|
Sevgili Hüzün karanfil malesef kokmuyor .Kokulu olan tomurcuk daha açmadı .Kalonşolara aklım almadı sürekli açıyor.Tohum yapmak istiyor sanırım doğası gereği ben de izin vermiyorum tohum oluşmadan koparıyorum .Bu yüzden sürekli çiçek açtığını düşünüyorum .
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 144142
Milli yapraklanmaya başladı :)) Sayın Süleyman Beyin paylaşımı ,tekrar teşekkür ederim . |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Gece mumunuz ve diğer çiçekleriniz çok hoş. Sağlıkla büyütün. |
Alıntı:
|
Sevgili SDurul İsmini bilmiyorum ama bence kaktüs ,sevgili Güngöre bu konuda hayranım engin bir botonik bilgisi var .Bu vesile ile kendisine teşekkür ederim .Ona sormak istediğim o kadar çok ismini bilmediğim çiçeğim var ki ama rahatsız etmek istemiyorum .
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili Hatice, anneler günün de size gelen çiçek çok hoş değişikmiş, çiçekleriniz çok güzel, hele Arya kızımıza bayıldım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025