![]() |
Teşekkür ederim sevgili Fatoş,Çocuklar benim çiçek deliliğimi bildikleri için ne var ne yok toplamışlar :)Süpürge çalısı istiyordum .almışlar begonvil almışlar .Birde böyle çiçekli birkaç çeşit vardı .Anne olmak güzel bazen 5 tane olsaydılar daha çok çiçek gelirdi diye düşünüyorum :)) (son cümle şakadır.)
|
Allah bağışlasın, iyi ki olmuşlar. Biz onların mutluluğu, sağlıkları için ellerimizden geleni yapıyoruz, karşılık beklemeden, onlarda bizi mutlu etmek için ellerinden geleni yapıyorlar çok şanslıyız, Allah nazardan saklasın.Yeni çiçeklerinizi güle güle büyütün.
|
Teşekkür ederim Fatoş'um :) Allah cümlemizinkini bağışlasın acılarını göstermesin
|
Amin ,Allahım.
|
Sn hhatice çiçekleriniz içimi açtı çok güzeller ellerinize sağlık.
Keyfini sürün. |
Sevgili Hhatice,
Bu güne kadar senin çiçeklerini gözden kaçırmışım, yeni görüyorum. Ellerine sağlık. Benim de güzel çiçeklerim olup böyle göstereceğim günler olacak mı acaba? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tabi ki olacak Zeynepcim .Sen bir başla elbirliği ile çoğaltırız biz onları :) |
Hatice hanım güzel çiçeklerinizin yeni resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.. Sayfanızı gezdikçe içim açılıyor.
|
Alıntı:
Yazını okuyunca hemen yüzümün şekli değişti. Kendimi tebessüm ederken buldum. Biraz önce Güler Hanım'dan bir iki resmime göz atabilir mi diye ricada bulunmuştum. Şimdi aynı şeyi senden de isteyebilir miyim? "Gül bakımı 169" ve "Ortanca 661'den sonraki yazı ve fotoğraflarım." Gerçi siz ortancalarla ilgili sıkıntımı okumuştunuz ama resimleri görünce sıkıntımın boyutlarını daha iyi anlayabilirsiniz. Umarım "sana da bir şey söylemeye gelmeyecekmiş" diye düşünmezsin Hhatice. Sevgiyle kal. |
İşlerimin yoğunluğundan epeydir uğrayamadım ne güzel gelişmeler olmuş. Emeğinize sağlık.
Epiphyllum un fotoğrafını yüklerseniz, yaprak mı, çiçek mi, gövde uzantısı mı belirleriz. Sevgi ve sağlıkla kalın. |
Sevgili Hhatice bahçe sayfama ilk mesajı siz attınız sonra bir dahada uğramadınız,alacağınız olsun,bu arada kaktüsleriniz çok şirinler güle güle büyütün çiçeklerinizi;)
|
Alıntı:
Ben özenmiyeyim diye uğramamışımdır :)Aslında sık sık bakıyorum bahçelere senin bahçen de çok çok güzel demek yorum yazmayı unuttum . Teşekkür ederim yeniler de var eklenecek aslında bakalım bir fırsat bulursam ekleyeceğim . |
Alıntı:
Fotoğraf makinem eski tip :( Doğum günümü bekliyorum yeni makine gelecek güzel resimler çekeceğim .Resimleri çektiğim telefon da bağlantı hattı yokmuş onca resim kaldı yükleyemedim .Özellikle orman güllerinin harika resimlerini çekmiştim :( |
Alıntı:
Her zaman gülümse teklifimde ciddiyim :) |
Alıntı:
|
hatice abla nerelerdesin uzun zamandır gözükmüyorsun
|
Buradayım tatlım :)Sitede sorun var bir türlü girilmiyordu .Şimdi iyi maşallah diyelim .
|
Alıntı:
Bahçemdeki ortancalarıma bakabildiysen, ne kadar içler acısı bir durumda olduklarını da görmüşsündür. Hala ümit var mı dersin? |
Zeynep'cim Ortanca bölümde paylaştım bildiklerimi oraya bak istersen
|
Sevgili Hhatice hanım çiçekleriniz özellikle kaktüs, sukulent ve Cyclamenleriniz harika, ellerinize sağlık:) Arya da çok özel bir cins, umarım arkadaş bulmuşsunuzdur:) Bizim de bir Dalmaçyalı kızımız var, Bencik, ailemizin parçası:)
Mavi yasemin nasıl oldu, köklendi mi? Sevgiler. |
kaktüsüm:)
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 154565
Canım arkadaşım Vildan Sönmez'in hediyesi Diyebilirim ki hayatım boyunca aldığım en güzel hediye :) Seni seviyorum canım arkadaşım . |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 154566
Sonunda açtı :) Bu nasıl bir güzellik ,alıp nerelere götürüyor insanı ,nasıl heyecanlandırıyor,keyiflendiriyor.Bundan daha büyük mutluluk olur mu? |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 154567
Canım kızım Asumanım yollamış :)Çok güzel bir sukulent .İsmini bilen arkadaşımız varsa yazarsa sevinirim . |
1 Eklenti(ler)
|
çiçekleriniz çok güzel
ALLAH tan uzun ve sağlıklı ömürler dileyği ile saygılarımla |
Sevgili Hatice hanım kaktüsler güzelliklerini sergilemişler maşallah çok güzeller:)
|
Alıntı:
Bilgisayarım bozuldu .Resimleri çektim yüklemiyordu .Şimdi kızımın bilgisayarından yükledik.Aslında o kadar güzel resimler çektim . Şimdilik bunları yükleyebildim .Kaktüslerin açmış hallerini paylaşmak istedim . Tanrım hepimize sağlıklı uzun ömürler versin . |
Alıntı:
Günebakancım Başında bekledim açmalarını görmek için , Evet çok güzeller değil mi? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025