![]() |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim arkadaşım,bende sana hep sarmısak getiriyorum.:p
Öbürü de hazır "Sosyete sarmısağı". gölgende bana da bana da yer ver başlığına yazdığın mesajlar, çok içten ve yüreklendirici ,aynı duyguları paylaşmak insanı daha çok yaklaştırıyor birbirine. |
2 Eklenti(ler)
[ATTACH]Eklenti 178507[/ATTACH]
Bu Orkideyi yeni aldım . Bu cinsine daha önce rastlamamıştım .Değişik geldi . |
be çok yenıyım bendede cok cıcekler var salon balkon ve terasımda ama burada bende olmayan bır suru cıcek var ve ınanın çok kıskandım bende ıstıyorum bende herkese sevgıler
|
Hoşgeldin serkan Beğendiğin birşey olursa veririm ben sana
|
Alıntı:
Sevgili kılıç ve uzman16 nın gönderdiği tohumlardan ekmiştim. Seninkiyle kıyaslanmaz bile...:( |
Alıntı:
|
Şu hazır satılan sıvı besin mi yoksa doğal gübre mi kullandın?
|
Enser Bey vermişti organik gübre kendileri yapmış .
|
Alıntı:
|
Sevgili bıcırık bir ay sonra bana hatırlat olur mu?
|
tamam hatice hanım...sevgilerimle..
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Hatice Hanım, (şimdi size nasıl hitabetmeli bilmiyorum Sedef Hanım mı demeli Hatice Hanımla yola devam mı etmeli :)) ) Ben bu çiçeğin adını merak ettim.
|
Hiç önemli değil canım hangisini desen olur.
Çiçeğin ismi Gala Muhteşem güzel renkleri var sarı ,beyaz ,kırmızı ,pembe Biraz nazlı günün aynı saatinde iyi ve ılık su ile sulanıyor .Soğuktan etkileniyor .Kökten ayırarak çoğalıyor.Eve getirdikten sonra hızla bozulmaya başladı .Yerine alışana kadar zorlandı ..Şimdi iyi durumda bulursam sarısını da alacağım . |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 179432
Pembe mini gül çok güzel açtı.Sitedeki arkadaşlarıma armağan olsun :) |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili hatice oy oy netatlı bunlar allahım.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 179444
( Leonotis leonurus ) Afrika aslan kulağı Sevgili oyamandan gelmişti.Bu bitkinin ismi ne diye sormuştum ot demişlerdi .Sevgili ferda olmasa çok üzülecektim .Koca yaz bir ot büyüttüm diye :)Çok güzel olacak tam açtığında |
1 Eklenti(ler)
|
Bizim ballı baba dediğimiz bir kır bitkisi'nin familyasından galiba..
|
3 Eklenti(ler)
[ATTACH][ATTACH]Eklenti 179450[/ATTACH][/ATTACH]
Tütün çiçeği Ot olmadığını söylemiştim .İsmini bilmiyorum ama çok güzel çiçeği var. Tırtıl yapraklarını yemiş .Sabah bir baktım kocaman bir yaprağın üzerinde güneşleniyordu.Onu arka bahçeye yolladım .Neredeyse tüm yapraklarını yemiş .:( |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025