![]() |
Alışmışım hem ev hanımlığına hem de dışarda çalışmaya :D Ne yalan söyleyeyim yetmiyor bana kafamı yoramıyorum :D
|
2 Eklenti(ler)
[ATTACH]Eklenti 178363[/ATTACH]
Sevgili Adalet hanımın yolladığı kırmızı yıldız çadırları bütün yaz açtı hala daha açmaya çalışıyor . |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
[ATTACH]Eklenti 178366[/ATTACH]
Sevgili Mutlu Beyden gelen Pandora Yasemin . Teşekkür ederim Mutlu Bey üzerinde çiçekleriyle o kadar özenli geldi ki ,çok mutlu oldum :)) |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 178368
Mavi yasemin O kadar güzel ki anlatamam .Sevgili Mutlu Bey çok teşekkür ederim .Üzerinde mavi ,mavi çiçekleriyle balkonuma renk kattı. |
Hepsi de çok güzeller sevgili Hhatice benimde hala köklenip yapraklanmasını beklediği bir süt ağacı çeliğim var:)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 178369
Sundavella Geldiğinden beri açıyor .Şimdi yeni sürgünler vermeye başladı .Ah birde kırmızısını bulabilsem . |
Alıntı:
|
Buluşuruz inşallah Sedef hanım'cığım :)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sayın Hhatice sizde olmayan bende olanların listesini yapıyorum(Gerçi sizde'de yok yok ) sizin için bir küçük fide ve çelik paketi yapacağım.
|
Çok teşekkür ederim sevgili ykolko çok sevinirim :)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 178374
Bu da Utanmaz selluka :)Tohumdan yetiştirdim .Boy attı uzadı gitti ama açmadı malesef bu hafta budayacağım . |
1 Eklenti(ler)
|
Arkadaşım hepsi güzel ama yıldız çadırı ilk gözüme çarpan. Bu yıl ilk kez Adalet Hanım2ın gönderdiği tohumlardan ben de yetiştirdim. Seneye de mutlaka ekeceğim çok sevdim bu sarmaşığı...
|
Sevgili arkadaşım,
Ççiçek sevgin her bitkide farklı güzellikler sergileyerek,bizler kadar ulaşıyor. Ellerine sağlık,hepsi çok güzel. |
Sevgili arkadaşım ellerine sağlık çok güzeller.
|
Sevgili Hhatice yıldış çadırı ne kadar güzel olmuş, diğerleri de:) Ellerine sağlık canım:)
Utanmaz sellukanı bence daha budama:) İçeride mi duruyor, aceba onun için mi çok gelişme göstermedi? Kırmızı sundavilia'dan senin için hemen toprağa bir dal yatırıyorum:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yıldız çadırı çok güzelll...Ama süt ağacı da inanılmaz bir güzellik...ellerinize ve yüreginize sağlık...sevgilerimle...
|
1 Eklenti(ler)
Sevili Hhatice,
Sana verdiğim sarmısak dişleri böyle açacak,peşine düştüğüne değdi değil mi? Eklenti 178451 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim canım .Yanından yavru verdi ama çok küçük büyüyünce senin olsun mu?:)) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025