![]() |
Hepsi de sağlıklı görünüyor. Kuran çiçekleri tuttu mu?
|
Alıntı:
Çöl Gülünüz mutlaka düzelir .Siz ona nasıl ihtimam gösteriyorsunuz bunu anlayacaktır .,Ben de gözümden sakınıyorum .Evet ilk defa resmini koydum ,bunu büyütmeden tohum da istemedim .Eğer başarır seneye yaza çıkarırsam sanırım üretimine geçeceğim :) Bu şaka tabi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Keşke çok yavru verseler de herkese yollayabilsem .Ben Eylül gibi tutuldum bu sevdaya arkadaşların desteğiyle oldu bu kadar ,ama gerçekten hastalık bu kırk yıl aç kalsam bir lokma ekmek isteyemem tanıdıklarımdan bile .Kaktüsler benim huyumu değiştirdi :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim Günebakan :) Elmasta elmas hani :)Benim hiç menekşem yoktu .Bakımını da bilmem geldiğinde kargoda çok hırpalanmıştı. Arkadaşım o kadar ihtimam göstermesine rağmen çok kötü geldi .Ama sevgi herşeyin ilacı aynı yaşamda insanlarda olduğu gibi ,sevginin çözemeyeceği hiçbir problem tanımıyorum :)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Hhatice ginenizi çok beğendim fiatı da çok uygun bence, çünki dün ziraat bahçesinde minik saksılardaki fiatı 5 tl idi, boyutu aynıydı, cam güzeli diye satılıyor burada.
|
1 Eklenti(ler)
Evet sedum türü Autumn Joy. Bunllar da kardeşleri.:):):)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Arada kalmış mesajın Sevim'cim çok teşekkür ederim .Evet ben hep öyle dua ederim Tanrım beni baharda alma :))Bu güzelliklere doyulmuyor. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 133370
Leş kaktüsüm :)Bunu çok istiyordum .Siteden kaktüs sever bir arkadaşımız yolladı Onun için belki bir arkadaşına kaktüs yollamak basitti ,ya benim için :)) |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 133373
Canım kardeşim Dudi elleriyle getirdi :)Şimdi kızacak bana ama ismini unuttum. Dudiş neydi bu çiçeğin ismisi :)) Kohleria |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 133377
Bu çiçeğimi pek çok arkadaşımla paylaştım .Ben yolladıkça o çoğaldı .İsmini bilmiyorum .Tek bildiğim sıcağı sevmiyor.bakımı kolay sorunsuz . Gelin Teli Sonunda öğrenebildim ismini teşekkür ederim. Zafer bey |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 133379
Maviş :) Bende senelerce vardı maviş Tekirdağ'da apartmanda dağıtmıştım 2 sene önce sonra ben İstanbul'a gelince sanırım ihmal edildi.Bu sene siteden çok sevdiğim bir kardeşim yolladı :) |
Bu balkon bahçe dönüşümünü yaşıyor, dilerim yeterince büyüktür :)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Sayın Hhatice;
Açıkçası evde bakılan bitkiler pek ilgi alanıma girmiyor. Ama yinede şöyle bir gözatayım dedim. Aman Allahım! O ne enteresan kaktüsler öyle..Çok tatlılar. Hele o beyaz kürklü gibi olanları. Güle güle büyütün. Ancak bir şeyi merak ettim:confused: Yazın Tekirdağ' a giderken bunlarıda yanınızda taşıyor musunuz? Eğer taşınacaksa, size karavan gerekir diye düşünüyorum.:D Neyse! Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Değil mi? Sağlık ve mutluluk içinde yeni bir sezon diliyorum.:) |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Oğlum İstanbul'da Tekirdağ'a hafta sonları geliyor dört ay o bakıyor .Tüm aileyi seferber ettim .Siz Tekirdağ'dakileri bir görseniz bu kadın gerçek bir bitki delisi dersiniz :) Eşim telefon ediyor nasılsınız? diye ben soruyorum çiçekleri suladın mı ?diye :)Allahtan o da seviyor da sesi çıkmıyor :) |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Bazı resimler silik çıkmış .Salonum çok güneş alıyor .Ayarlayamamışım :(
İlerde bazılarını değiştirmeliyim . |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 133394
MONOLYAM Çok seviyorum manolyaları .Bu hafta geldiğinde eşim götüreyim köye ekeyim dedi .Ama yerini çok sevdi geldiğinde çok sarıydı yaprakları ölecek diye çok korktum. Sonra sayın Romantik beni rahatlattı ölürse başka yollarım dedi .Çok güzel toparladı kendini ,,yapraklarını yıkıyorum fısfısla bol güneşli bir yerde şimdilik çok sağlıklı. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025