![]() |
Sayın Sedef hanım merhaba,
Size gönderdiğim yılbaşı çelikleri'nin kardeşleri gonca'da :) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 183570
İnanılması zor birşey .Kış ortasında açan bir lalegül ,Hafta sonu kar geliyormuş:) Hala tomurcukta olanlar var.İçeriye alsam yaşar mı? |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 183572
Üzeri tomurcuk dolu ,geçen kış üzerine kar yağmıştı son anda üzerini naylonla örtmüştüm .Soğuğa dayanıklı bir sukulent. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 183573
İsmini bilmiyorum .Yaprak yapısı ve çiçeğini çok beğendim .Çiçekleri geçti ,artık açmaz .Çiçekli halini seneye resimlerim . |
1 Eklenti(ler)
|
Hepsi de çok güzel ama ismini bilmediğiniz çiçek gerçekten çok hoş görünüyor. Güle güle büyütün:)
Ayrıca pandora yasemini tohum yaparsa talibimmmm:) |
Çok güzel benim bahçede çiçek yok artık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 183583
Cleistocactus Strausii Sevgili arkadaşım Eser hanımın hediyesi .Onu çok sevdim .O da beni sevdi .Hiç sorun çıkarmadı güzelce köklendi .:) Tekrar teşekkürler arkadaşım . |
Çok istediğim bir kaktüs çok güzel.
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 183584
Bu da geçen hafta Eminönünden aldığım kaktüsüm .Birde isimlerini bilse satıcılar ne kadar iyi olacak . Saksılarını değiştirmedim .Bu kışı atlatalım güzel saksılara ekeceğim hepsini . |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 183585
Bu kaktüste Eminönünden .O gün ne kadar güzel bir gündü .Çiçeklerin arasında kendimi kaybettim . |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 183586
Bu kaktüs bana ilk kaktüs sevgisi aşılayan sitemizin çok değerli bir üyesinden geldi :) Tekrar teşekkür ederim arkadaşım . |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 183587
Çok iri etli yaprakları olan bir tür ,Bizim eve pek alışamadı .Alt yaprakları kurudu .Aldığımda kocamadı . Kopa kopa küçüldü. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 183588
Sıkas Bauhause ta Görüp bakıp bakıp geçerdim .Bu kadar para verilir mi diye ,Eminönünde ucuza görünce kaçırmadım . |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 183589
Nihayet sararıyor. Bir tek limonumuz olabildi malesef .Aslında çok çiçek açmıştı .Yerini değiştirince çiçekleri döküldü .Kıyıpta koparabilirmiyiz bilmiyorum :)) |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 183590
Mavi Yasemin sürekli çiçekli .Mavi çiçek hayranı olan arkadaşlar mutlaka alsınlar .Çok güzel çiçekleri var . |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 183591
Diğer türleri de alsam mı? Başta yetiştiremem diye koktum .Şimdilik sorunsuz gelişimi güzel . Kocaman bir sinek yakaladı . |
Alıntı:
Sineklerin vay haline:)Öyle güzel bakmışsın ki kaktüsüne artık devekuşu yakalarsa hiç şaşırmam:) |
Sedefcim yine sıralamışsın kaktüsleri ve diğer çiçeklerini ben de keyifle bakmışım, ellerine sağlık, güle güle büyüt
|
Alıntı:
Sevgiler.. |
Hhatice 649 nolu resimdeki sıkas çok güzel hava akımının olmadığı bir yerde bakın saksının içine iki adet paslı çivi sokun yaprakların uç yanmalarının önüne biraz geçersiniz [güneşi çok sever]
|
Alıntı:
İstanbula getireceğim mecburen burası kısmen daha soğuk . Senin gelin duvağın çok büyüdü .Onu haftaya sana vermem lazım .Baharda bahçeye ekersin .Pandordan aldığım çelikler malesef tutmadı .Mavi yasemin hala çeşil umarım o tutar . |
Alıntı:
|
:)))) Ben leyleği hiç havada göremedim bu yıl benimkiler hep havada gördü onlarda yolculuk delisi. Oturun oturduğunuz yerde beslenin, büyüyün dedim:p
|
Alıntı:
Etoburu Haziranda aldım .Aldığım yerde 5 tane vardı .Bir hafta sonra gittiğimde kalanlar ölmüştü.Bana gölge sever dedi. Üstten sula dedi .Bende hemen sitemize bakıp bakımını öğrendim .Tek sıkıntım Tekirdağdaki ev çok aşırı sıcak oluyor :( Cam kenarında duruyor .Hemen her gün güneş aldı 3 gün önceye kadar .Mecburen İstanbula getireceğim. İçme suyunu alttaki tabağına koyuyorum . Ne dersin diğer çeşitleride alsam mı ? Özellikle senin pembeler çok güzel |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025