![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Hoş geldin canım. Bahçeni ve yazılarını özlemiştik. Montanana üzüldüm ama fazlası varmış yedekli çalışıyorsun bu güzel. Benimkini bilemedim budadım ne yapalım yenisini alırız. Avrupa çiçekçilikten 1 ay önce aldğım son 3 clematisin diktiğim anda 2 sini tam dipten budadım. Birini bıraktım denemek için. Budamadığım tek dal uzadı tomurcukta. Diğer 2 si dipten üçlü dörtlü sürgünler vererek büyüyor. Birini de budayınca yanına dikmiştim uç sürgün tuutu oda büyüyor. Dillerini çözene kadar deneyeceğiz galiba , komşuma kendisi için aldırdıklarım fazla güneş görmeyen yerde çok ta sulamıyor toprağı görüyorum hepsi sıhhatli hastalık filan yok vallahi. Biz çok mu üstüne düşüyoruz ne. Ben her gün sabah akşam başlarındayım yine kayıplarım oldu. Clematis için dregeli bir sayfa açalım demişti ne kadar güzel olur. Bakımı, gübresi vs. derlenip toplansa konu. Belki sen de bu işe bir el atarsın. Çok seviniriz. Gübre bile yabancı sitelerde hepsinde farklı yazıyor. Sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Forumda özellikle bazı ana konuların toparlanması şart. Güler ablam bunu farketmiş ve aylar önce clematis konusunda yardım istemişti. Artık tatiller bitti, çalışma zamanı. Hadi hep birlikte çalışalım... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eğer kedi ve ya köpekler böyle yapıyorlarsa, ani kurumaların sebebi olabilir mi? Fikir cimnastiği yapıyorum ![]() Clematis başlığının toparlanmasını ben de çok istiyorum, iş bölümü yapalım. 1- Başlıktaki gereksiz mesajların(çok güzeeel...Harikaa...vb.)mesaj numaralarını sevgili Güler'e bildirelim, o mesajları silsin. 2- Konuları bitki, bakım, toprak, budama, zararlı mücadelesi, satış yerleri vb. ayıralım. 3-Yeni bir clematis başlığı açılsın(gerekirse, kişiye özel başlığında olabilir). 4- Yeni çalışmaları orada düzenleyelim. 5- Düzenlenen başlık kalabilir ve ya Güler yeni düzenlemeleri uygun yerlere taşıyabilir(eski başlığa). İlk anda aklıma gelenler bunlar. Daha güzel çözümler bulunabilir, öneri sevgili Güler'den gelmişti, belki bize bir program yapabilir. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |