![]() |
|
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Bahçede aydınlatma da çok önemli, bu konu en çok zorlandığım konulardan. Dış koşullara dayanıklı, tasarruflu, renkli ampüller bulmakta zorlanıyorum. Renkli ışık dediğimde çıkardıkları, gece lambası olarak kullanılan bir odayı bile aydınlatamayan, mavi ve kırmızı renkteki ampüller oluyor. Benim istediğim renkler ise Turkuaz, Turuncuya kaçan Sarı, Sarıya çalan Yeşil vs.. Siz boyayın dediler, olmadı şeffaf cam boyasıyla boyayıp istediğim aydınlatmayı yapacağım. ![]() Bahçenin tamamını yapmam ama dış hava koşullarına dayanabilecek, değişik mevsimlerde çiçek açan ağaçlardan hazırlayacağım Bahçe Bonsaileri köşesi hayallerimden birisi ![]() ![]() Bir Zen Bahçesi daha, ![]() ... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Zen bahçesi muhteşem. Teşekkürler Sn.Limon. İnce zevkiniz koyduğunuz bu fotolarda da kendini belli ediyor. Sizden daha çok foto bekliyorum. Bencilmiyim biraz ![]() http://www.continentaltravel.hu/User...eseGarden6.jpg Düzenleyen malina : 23-11-2008 saat 14:07 Neden: Fotoğrafları foruma yüklemelisiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel bahçeler. Biz minnacık bahçe diye tepinirken bunları böyle görmek hem zevkli hem de üzücü(Benim yok ya o bakımdan ![]() Hele şu sukulentlere hayranım... Bayıldım doğrusu. Ellerinize sağlık arkadaşlar.. Bulursam ben de ekliyim bir kaç fotoğraf... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Alıntılar: 1- http://i105.photobucket.com/albums/m...ifulGarden.jpg 2- http://www.bestqualitytoys.com/files...arge/16215.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsunank verdiğiniz linklerden 4. linkteki beyaz çiçeklere bayıldım. ![]() Karşı tarafında da pembesi var. Acaba nedir bilen var mı? Yoksa bitki isimlerini sorduğumuz başlıkta sorarım daha sonra. İspiryaya benzettim ama değil sanırım. Orman gülleri de harikaymış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
******* mor çiçekler çok güzel sevgili Limon duvardan aşağıya mor boyalar akmış gibi çok hoş duruyor acaba adı nedir? Aslında bahçelerin hepsi çok güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
O mor çiçeklerin adı Lampranthus deltoides miş sanırım acem halısının değişik bir türüymüş sevgili Limon ama süper gözüküyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Sağolun Günebakan, Acem halısı da bahar aylarında pek güzel açıyor ama çiçeği geçince tüm yaz sevimsiz görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Evet Sevgili Limon ******* bunlar çok daha güzel gözüküyor üstelik çiçekleri olmadığı zaman bile ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2008
|
Arkadaşlar bu bahçeler gerçek mi? Gerçek olamayacak kadar mükemmeller gibi görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe düzenleme, peyzaj |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|