07-05-2009, 20:25 | #152 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Not:Ücretsiz |
|
07-05-2009, 20:34 | #153 |
|
Sevgili Vildan Sönmez O poşeti 7-8 gün önce fidanlıktaki görevli hediye etti ,solmuş,kendini bırakmış onlar da bir kenara atmışlardı.Bunu al abla ,burda kalırsa çöpe gidecek ,sen bunu adam edersin... Menekşem iki söze,iki damla suya kandı ve 2 gün de yapraklarını ve çiçeklerini bana doğru uzattı..Bu ara da bu posetleri görünce kalın posetlerden neler yapılır diye içimden geçmedi değil. Yapılacaklara birşey daha eklendi.Tabi önce çay tenekelerinden duvar apliği sırada .Sevgiler . |
07-05-2009, 21:04 | #154 |
|
Sevgili Koyu Yeşil Oğlumdan fırsat kaldığında onun PCsini alıp cep telefonumdaki yapım aşaması resimlerini aktaracağım. Bu iş dönüşü sebze bahçesinin rogar kapaklarına saksı yapımında kullandığım telli agaçlardan çaktım. Yan komşumla bitişik rögarlarımıza değişik bir çakış uyguladım. Kayrak taşlarını düzenledim... Ya tutmazsa diye domates ve biber fidelerini sık dikmiştim.Hepsi tutmuş. Yarın eldeki malzemelerle bu boşluğu küçük sebze saksılığına dönüştüreceğim.Evin arka kısmı çok rüzgar almıyor.Rüzgar alsa uyduruk bir yel değirmeni yapmak isterdim.Döndükçe suyu çevirecek. Ön Bahçedeki ağaç kabuklarını topladım ,altındaki toprağı belleyip havalandirdım,sadece dış sınıra ağaç kabuklarını sıraladım .Sonuç Tohumdan gelenlere bol mekan,bana da koca 1 cuval ağaç kabuğu.Duvar apliği için malzeme. Yapacak çok iş var...Sevgiler |
07-05-2009, 21:05 | #155 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben davetiniz için teşekkür ederim . En kısa sürede gruba katılacağım. Bu arada yeni bebeklerinizin (bitkileriniz) sayısıda 6000 leri bulacak gibi. Bahçeniz de güzel günler dilerim. |
|
07-05-2009, 21:15 | #157 |
|
Sevgili Sabah Bizler Cerrah olanlar ihtisasa başladıktan sonra sizden önce gelen 1 gün önce bile gelse kidemliniz olur . O hep kıdemlidir askerlik gibi,siz de çömez. Yani birgün için fazladan ayda 5-6 nöbet tutabilirsiniz,tüm dosyaları doldurursunuz ta ki sizden sonra ki gelene kadar. Üstad çok hoş bir kelime ,kulağa çok sıcak ve hoş geliyor. Ama daha çok fırın ekmek yemek lazım.Sizi çok öpüyorum herşey gönlünüzce olsun.. |
07-05-2009, 21:26 | #158 |
|
Sevgili Adalet Hanım Yaparken sizin söylediğiniz aklıma geldi ama ilk sulamasını rahat rahat yapayım dedim ve fırlayıp gittim... Sonra da unuttum. Hemen şimdi uçarak dışarı gidip söylediğinizi yapacağım... Çok teşekkür ederim .Bu arada sizin ceylanları görünce ,dayanamayıp 2 tane ben de aldım . Bakalım nasıl olacak. Küçücükler ama ben büyük bitki almayı sevmiyorum .Nedense hazır alınınca sanki birşeyler eksik kalıyor .Örneğin ben hiç leylandilerime ya da mazılarıma gidip konuşmuyorum Çok öpüyorum sizi ceylanlarınıza selamlar |
08-05-2009, 10:42 | #160 |
|
Sevgili Koyuyeşil Dev saksı projesi resimleri ve yanyana iki rögara yaptığım değişik deneme.. Şu an benim çalışmalarımdan ortam kötü görünüyor sanırım 2 hafta sonra herşey yerine oturacak. Sevgiler |
08-05-2009, 11:17 | #161 |
Ağaç Dostu
|
Bu enerji form sayfalarının dışına taşıyor ; gidip bahçede biraz ot yolayım. Şimdi, bu resmin son halini (veya bitkilenecegi halini) hayal ediyoruz. Bir tanesi (telli çit Agaçların dışı) yemyeşil çimmi |
08-05-2009, 12:24 | #162 |
|
Sevgili k0900 Benim bahçede tek bir çit yok. Bitişik komşum çok yakın arkadaşım onlar tatillerde geliyorlar dolayısıyla onların bahçesi de benim. Bu görüntü her iki evin sebze bahçesi.. Bahçenin ön tarafı sitenin genel yeşil alanıyla birleşiyor burda çok sayıda göletler ve şelaler var. http://www.agaclar.net/galeri/showim...mageuser=40120 Sınırda sadece herdem yeşil çalılar var ortalar yemyeşil çim. |
08-05-2009, 13:09 | #165 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Jineop'a geç kalınmış temennim
Sayın Jineop, Sizin yaşam felsefenize hayran olmamak mümkün değil, doğaya olan hayranlığınızı o kadar güzel yaşama geçirmişsiniz ki bahçeniz ve bitkileriniz betonların içinde kaybolmadan bir uyum ve ahenk içinde adete modern bir cennet görünümünde. Tabii bu oluşumların kaynağı sizin yaşam felsefesinden beslenerek şekillenmesi ve pratikteki gerçekleşmesi de sizin teknisyenlik anlayışının başarılı bir yönünü sergiliyor. Ruhunuzun incelikleriyle şekillenmiş pratik çabalarınızın ürünü olan bu yalancı cennete nasıl bir övgüyle belirtecek kelime bulamıyorum, övügülerin en büğüyle ödüle laik cennet bahçende sağlık,esenlik ve mutluluk içinde yaşaman dileğimdir sevgi ve saygılarımla hoşça kal. |
08-05-2009, 13:26 | #166 |
|
Sevgili Epsody hepimiz yaşama tutunmak için doğaya sarılmalıyız.Bahçem olmadan ben sürekli bilgisayar başındaydım.Oyun oynayarak sanal puanlar için ömrümü tüketiyordum. Şimdi küçücük bahçemde o kadar mutluyum ki. Önceleri yaşadığım apartmanında çok büyük bahçesi vardı ve ne enterasandır ki orada hiçbirşey yapmamıştım. Şimdi düşünüyorum da biz doğa delileri neden parklarımıza, apartman önlerimize sahip çıkmıyoruz. Çok teşekkürler. |
08-05-2009, 13:54 | #167 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
jineop'a Kişisel itirafım.
Alıntı:
|
|
09-05-2009, 20:11 | #171 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Merhaba , sizin ağaç kabuklarıyla yaptıklarınızı görunce aklıma geldi , onlarla kuş kafesi de yapabilirsiniz.Satılanları görmüş olabilirsiniz.Siz yapın biz zevkle seyredelim |
14-05-2009, 14:43 | #175 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jinekop, Dağ lavantalarınız hemen dikkatimi çekti. Böyle yetişkin mi aldınız ? Ben Datça'dan ormandan bir kök aldım yaşıyor,çiçekleri de var ama çok cılız kaldı. |
14-05-2009, 14:45 | #176 |
|
Sevgili Vildan Sönmez Tuzla sahilden İstanbul parka giderken yolun her iki tarafı sayısız güzek kır çiçekleriyle dolu. Acı bakla, yayılıcı kekik,çan çiçekleri,lavanta gibi. Yoldan söktüm.Sevgiler Not: Beklerim ,beraber resimliyelim. |
14-05-2009, 15:28 | #179 |
Ağaç Dostu
|
Çok yoruldunuz ama değer değilmi sevgili Jineop? Hepside çok güzeller, bu gün Mersin acaip sıcak, birdenbir yaz geldi sanki, gecikmenin acısınımı çıkarıyor nedir. Artık son hızla güzelliklerini sergileyecekler çiçeklerimiz, solanuma ağaç formu vermekle iyi etmişsiniz, benim favorilerimdendir kendisi. |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|