![]() |
|
![]() |
#1741 |
Ağaç Dostu
|
Yaşasın! Bir güzel bahçeye daha bahar gelmiş... Hoş geldin Sevgili Jineop. Paylaşımlarını büyük bir merakla bekliyor ve zevkle takip etmeye devam ediyor olacağım. Bahçenin rengi daima bol olsun. Sevgi ve selam ile... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Merhaba dostlar hepiniz çok güzel ve vazgeçilmezsiniz. Portatif serayı kurdum, tohumları çıkardım. Cocopeat, perlit ,kum, torf gibi çimlendirme materyallerini hazırladım. Bu gece yeni tohum heyecanı başlıyor. Direk bahçeye ekilen türleri dün keyifle ektim ![]() Güzel kalın... Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sabırsızlıkla tohumlarınızı bekliyorum.Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Ağaç Dostu
|
Jineop'um, bahçe düzenlemesini bitirmiş olmalısın, merak ediyorum şimdiki halini. Biliyorum çok meşgulsün ama arada bir kaç poz ekleyiver canım. Bir de bu sene helleborus güzelinin tohumlarından bana ayırır mısın? Geçen yıl söyleyecektim, unutmuşum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Ağaç Dostu
|
Ah güzelim benim, hayırlara vesile olur inşallah. Şimdi benim Halleboruslarım mı var ![]() İki renginden de mi? Bu sene tadilat zamanınını kaçırdım ama yine de bazı düzenlemeler yapıyorum. Saksıları sulamak çok zamanımı alıyordu, bir çoğunu bahçeye geçirmeye başladım. Yarın sabah erkenden yine gidip yapabildiğim kadar kaldığım yerden devam edeceğim. Şakayıktan haber yok mu daha? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Ağaç Dostu
|
Açılış hoş olmuş, helleboruslar çok güzel görünüyor. Bu vesileyle siz ve diğer arkadaşlar kış bahçesi deneyimlerinizi paylaşsanız da yeni yaptıracak olanlar yararlansa. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Ağaç Dostu
|
Benim de aklıma ilk olarak Lımon'un yağmur zinciri geldi: bahçemden bir uygulama - Galeri - agaclar.net http://www.agaclar.net/forum/attachm...386191-022.jpg Ama tabii senin tarzına uyarlarsak orada en azından 3 değişik tür bitki olur. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Ağaç Dostu
|
'' Bahçede birileri var , sahibi gelmiş herhalde! ![]() Yazlıkçılar yeni bir yaz için dönerlerken, çok sık duyduğumuz sözler. Yaz kış orada olanlar için, çok sevindirici bir olaydır bu. Forumdada çoğumuz, sanal ortamdada olsa benzer duyguları yaşıyoruz. Hoşgeldiniz Sevgili jineop. Çoğu arkadaşımızında vurguladığı ve fotoğraflardanda gördüğüm kadarıyla, en dağınık haliyle bile son derece düzenli ve güzel. Zaten her mevsim renkli bir bahçeniz olduğunu bildiğimden, ara ara, ''bakayım bu günlerde çiçekli neler var?'' diye göz gezdirdiğim bir bahçe. Herkesten biraz geç farketsemde. ![]() Bakarken birşeyler öğrendiğim, bu nedenlede bakmaktan zevk aldığım bahçelerden... İyiki bahar geldi. İyiki buradasınız. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | |
|
Alıntı:
Bahçe hala yerinde sayıyor. Tahta seperatörler ham olarak yeni geldi. Tahta biçimsiz ayakla çakmışlardı. Hemen demirciye gidildi ve demir ayaklar sipariş edildi. Beklerken de emprenyeyi defalarca sürerek iyice tahtanın emmesini sağladım. Bu işlemle tahta mantar, böcek, kurtçuk gibi zararlılardan korunuyormuş. Ertesi gün özel doğal tahta renkli tahta boyasıyla boyamaya geçtim. Çok fazla sayıda olduğundan saatlerimi aldı. Ve kurumaya bıraktım... ![]() Şakayık ne yazık ki ortalarda yok. Pembe ve kırmızılarım tomurcukta... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
|
Sevgili Nurcanaybay bayıldım. Kesinlikle yapacağım çok teşekkürler. Kışın niluferler yazın da su sümbülü eklerim diye düşünüyorum. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili jineop, nerelerdesiniz özledik sizi, bahçenizi ne güzel olmuştur şimdi kimbilir. Fotoğrafları bekliyoruz, özlettirmeyin bukadar kendinizi ![]() Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Haydi artık ama çok ara verdin. Özlettin kendini. Güzel resimlerini bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Özledik haydi artık........... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
|
Merhaba clematisler ortalığı şenlendirsin ![]() ![]() Clematis dr ruppel, sieboldii, cartmanii, rouge cardinal ve margeret hunt hanımefendileri... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Sevgili jineop özlettiniz kendinizi. Bahçeniz herzamanki gibi muhteşem.Clematisler harikalar. Geçen yıl banada clematis çelikleri göndermiştiniz. Köklendirmek için çok uğraştım ama tutmadı. Fakat onları bulunduğu yerden çıkarıp atmamıştım. Kupkuru dal olarak öylece durdular. 2 ay kadar oluyor. Birde ne görsem. 2 Adet kuru dediğim dal yaprak verdi. Aman Allahım nasıl sevindim. Anlatamam. Hangi cins bilmiyorum. Hangisi olursa olsun çok sevindim. Size çok teşekkür ederim. Clematisleri yetiştirmek çok istiyorum. Umarım başarabilirim. Bol çiçekli günler dileğiyle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
sevgili. jineop sayfanıza bugün, tümüyle bakmak nasip oldu. 3 saatte bitirebildim sanki evde değilde doğada çok güzel gezintiden gelmiş gibiyim ellerinize sağlık. bahçenizde inşallah.mutluluk ve huzur içinde uzun yıllar. yaşayın inşallah. darısı bizlere.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Bahçeniz çok güzel ...Yeni güzellikler bekliyoruz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|