![]() |
|
![]() |
#241 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sevgili Jineop , benim dikebileceğim yerim yok .Teklifiniz için teşekkür ederim. Menekşelerde ki yöntemi ben de deniyeyim ,açarsa yeni birşey daha öğrenmiş oluruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Tek kelime HARİKA |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hostalar çok güzelmiş, kışa da dayanıklıysa ben de mi alsam ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Ağaç Dostu
|
Şimdi baktım da Dave's Garden -40 dereceye kadar dayanır diyor. (4874 çeşit hosta var orda. Çok şaşırdım, yazmadan duramadım.) Hiç de hostaya rastlamadım ama malesef çiçekçilerde. Siz nereden aldınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Moderatör
|
Bu akşam ve yarın, arkadaş bahçelerini dolaşmaya karar verdim. Ne güzel, dinlendirici. Biraz evvel Adalet'in bahçesindeydin, şimdi de sizin bahçenizde turladım. Ellerinize sağlık, çok güzel köşeler meydana getirmişsiniz. Güle güle, seyredin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir zamanlar Tatlı Cadı diye bir dizi vardı 20 yıl önce, orada Sementha burnunu oynatarak bütün işlerin altından kalkıyordu, hemde saniyede. Şimdi lütfen itiraf edin artık, siz o Sementha'sınız değilmi? Eserinize bayıldım, yani bu kadar olur dedirtiyorsunuız, bir gün sizi mutlaka kanlı canlı(lafın gelişi)görmek isterim, bana da el verin enerjinizden aktarın olmazmı. Kocaman yüreğinizi hep sevgiler doldursun, çok öpüyorum sizi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Yağcı'nın bahçesini gezerken üzeri kozalaklarla süslü sepeti görünce aklıma nedense siz geldiniz Jineop ![]() Beyaz sarmaşık gül nefis! Düzenleyen Koyu yeşil : 25-05-2009 saat 10:11 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hızına da yetişilmiyor maşallah yeni fikirlere çok açıksın Sevgili Jineop çok güzel işler çıkartıyorsun eline sağlık görüntüler çok güzel ![]() Kendimin düzenleyebileceği bir bahçem olmasını çok isterdim ben biraz hazıra geldim bazılarının yerlerini değiştiremiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2009
|
Sn.jineop gerçekten mükemmel bir bahçeniz var.hepsi birbirinden harika.yüreğinize ve emeğinize sağlık.huzur dolu günler dilerim ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Alıntı:
Seri imalata gectiğinizde haberim olsun ilk siparişiniz benden. ![]() ![]() Yapacağım taş fırının yanınada iyi yakışır diye düşünüyorum, ne dersiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Birol, Ah keşke gelebilsem meyveleri götürürkrn arada yapardım. 10 civi,4 kalın lazık ve ağaç kabukları. Yalnız daha dayanıklı olması için ağaç kabuklarını koruyucu çila atmalı. İnşallah yaparız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Yapmışkadar oldunuz, teşekkür ederim sevgili jineop. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Herkese Merhaba, Boş durmak yok tabi ki, ayrık otu temizlemekten canım çıktı. Son gelen toprak ,topraktan çok tohum yuvasıymış. Bahçem de bunun dışında herşey yolunda ,sabah çektiğim resimleri akşam yükleyeceğim. Yarın da izin ve bahçe günüm . Çarşambaları çok seviyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Ağaç Dostu
|
Desenize aynı durumdayız, kendi bahçeme sığamadım (zaten küçük bişey) komşumun bahçesinde bana ayırdığı bölüme sebze bahçesi kurmak için kolları sıvadım. Haftasonundan beri ayrık otu ayıklıyorum. Akşam rüyama bile girdi otlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|