![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Beyaz gülünüz de çok güzelmiş ,ne görsek istiyoruz ne olacak bizim halimiz ![]() Benim menekşelerin de formu bozulmaya başladı.Üstten budamışsınız ,daha önce bu yöntemi deneyip tekrar yeşerdiğini gördünüzmü ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jineop, beyaz sarmaşık gülünüzün cinsi çok güzel, çiçek formu çok hoş. Baston gülünüz de kocaman, ben çok seviyorum baston gülleri, eğer çok rüzgar alan bir yerde ise, gövdenin üst kısmından aşılı olan yerin bir karış altı olabilir, her iki yöne sabitleyebilirsiniz, bunun için konu başlığından size bir fotoğraf bulmaya çalışacağım. Burada yapılmak istenen şey, ana gövdeye yapılan aşının fırtına etkisiyle kopmasını önlemek, gerçi sizin baston gülünüz oldukça sağlıklı gelişmiş ama yine de önlem almakta fayda görüyorum. Gülün aşı noktsına kadar gelebilecek uzunlıkta iki tane herek hazırlayın, gövdeden birer metre uzağa herekleri saplayın, gövdenin sağına ve soluna, sonrada bitkinin gövdesini yumuşak bir iple sabitleyebilirsiniz bu hereklere. Birde budama yapacağınızda asimetrik budarsanız çok hoş bir manzarası olacağını da söylemeliyim, **** yumuşak budama yapın. Her şey çok ama çok güzel, harikalar yaratıyorsunuz ellerinize sağlık. Herkleme için fotoğraf bulamadım, asimetrik budama |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Nurcan Aybay, Hayır yapmadım ama doğal yerlerde bırakılanların tekrar çıktığını gözlemledim ve neden olmasın diye denedim,bakalım ne olacak. Beyaz sarmaşık gülle ilk tanışmamız,ilk açışı. Çiçeği o kadar yapraklı ki, bol reçelde olacak. Kasımda mutlaka çelik alacağim .Tabi ki size de. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Sevgili Adalet hanım, Akfırat çok rüzgarlı bir yer,uyarınız için çok teşekkür ediyorum ve hemen dekoratif birşeyler yapacağım. Hele asimetrik budamaya bayıldım. İnşallah uygulayacağım.Tabi ki sonbaharda. Çok sağolun. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sevgili Jineop , benim dikebileceğim yerim yok .Teklifiniz için teşekkür ederim. Menekşelerde ki yöntemi ben de deniyeyim ,açarsa yeni birşey daha öğrenmiş oluruz. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir zamanlar Tatlı Cadı diye bir dizi vardı 20 yıl önce, orada Sementha burnunu oynatarak bütün işlerin altından kalkıyordu, hemde saniyede. Şimdi lütfen itiraf edin artık, siz o Sementha'sınız değilmi? Eserinize bayıldım, yani bu kadar olur dedirtiyorsunuız, bir gün sizi mutlaka kanlı canlı(lafın gelişi)görmek isterim, bana da el verin enerjinizden aktarın olmazmı. Kocaman yüreğinizi hep sevgiler doldursun, çok öpüyorum sizi. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Tek kelime HARİKA |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Şimdi baktım da Dave's Garden -40 dereceye kadar dayanır diyor. (4874 çeşit hosta var orda. Çok şaşırdım, yazmadan duramadım.) Hiç de hostaya rastlamadım ama malesef çiçekçilerde. Siz nereden aldınız? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Moderatör
|
Bu akşam ve yarın, arkadaş bahçelerini dolaşmaya karar verdim. Ne güzel, dinlendirici. Biraz evvel Adalet'in bahçesindeydin, şimdi de sizin bahçenizde turladım. Ellerinize sağlık, çok güzel köşeler meydana getirmişsiniz. Güle güle, seyredin. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Yağcı'nın bahçesini gezerken üzeri kozalaklarla süslü sepeti görünce aklıma nedense siz geldiniz Jineop Beyaz sarmaşık gül nefis! Düzenleyen Koyu yeşil : 25-05-2009 saat 11:11 Neden: yazım hatası |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hızına da yetişilmiyor maşallah yeni fikirlere çok açıksın Sevgili Jineop çok güzel işler çıkartıyorsun eline sağlık görüntüler çok güzel ![]() Kendimin düzenleyebileceği bir bahçem olmasını çok isterdim ben biraz hazıra geldim bazılarının yerlerini değiştiremiyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Alıntı:
Seri imalata gectiğinizde haberim olsun ilk siparişiniz benden. ![]() ![]() Yapacağım taş fırının yanınada iyi yakışır diye düşünüyorum, ne dersiniz. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
Sevgili Birol, Ah keşke gelebilsem meyveleri götürürkrn arada yapardım. 10 civi,4 kalın lazık ve ağaç kabukları. Yalnız daha dayanıklı olması için ağaç kabuklarını koruyucu çila atmalı. İnşallah yaparız. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2009
|
Sn.jineop gerçekten mükemmel bir bahçeniz var.hepsi birbirinden harika.yüreğinize ve emeğinize sağlık.huzur dolu günler dilerim ... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Yapmışkadar oldunuz, teşekkür ederim sevgili jineop. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
|
Herkese Merhaba, Boş durmak yok tabi ki, ayrık otu temizlemekten canım çıktı. Son gelen toprak ,topraktan çok tohum yuvasıymış. Bahçem de bunun dışında herşey yolunda ,sabah çektiğim resimleri akşam yükleyeceğim. Yarın da izin ve bahçe günüm . Çarşambaları çok seviyorum ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|