![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Merhaba ![]() Uzun geçen kışın ardından hepimize bahar geldi ![]() Bahçem şu an kış bahçesi inşaatının ardından ciddi anlamda çirkin. Ama kolları sıvadım. Kış bahçesi yapıldığı için verandanın yanına yaptığım kaya bahçeleri kayboldu. Verandanın yanında bulunan yaseminler, ortancalar ve diğer bitkiler önce geçiçi saksılara alındı. Yavaş yavaş yerlerine yerleşiyorlar. Kış bahçesinin etrafına ve duvarlara yapılmak üzere tahta seperatorlerin gelmesini bekliyorum. Gelişmeleri sizlere aktaracağım. Şu an görüntüler içler acısı . İlerleyen zamanda bakalım yaptıklarımı beğenecekmisiniz. Hepinizi çok seviyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Clematis armandi ve Akebia çiçeklerini açtı. Clematisleri budadım. Topraklarını havalandırıp yanmış koyun gübresi ve potasyumlu permanatlı su ile bakım yaptım. Clematislerin bir kısmını kış bahçesinin etrafına aktarmayı düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Geçen sene bazı saksılara lale ve nergis soğanları ile sarıkız çiçekleri, sedum ve latin çiçekleri dikmiştim. Sulama ile çürüyebileceği konusunda arkadaşlarla yazışmıştık. Sorun olmadı ![]() Arkada görülen cycas kışı korumasız atlatanlardan. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Kolay gelsin sevgili jineop, bizde de bu ay birkac hafta dis cephe tadilati olacak. Duvar dibindeki tüm sarmasiklar sökülecek, bitkiler yer degistirecek. Bu yil da yap boza devam anlayacagin. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
Çirkin ne demek ayol? (burada ayol lafı çok uygundu, ondan, yoksa pek sık kullanmam) Sizin bahçeniz çirkinse ben artık birşey diyemiyorum şekerim. Harika bir bahçeniz var. Siz fazlaca bir müddet aristokratlar arasında kalmış ve onlardan etkilenmiş olmalısınız, teşhisimiz bu yönde. Ancak aristokratlar soyu tükenmekte olan bir tür olup onun yerine bizim gibi bahçesi bile olmayan garibanlarla daha sık takılmanızı reçete ediyoruz size Ve de tehditlerimizin işe yaradığını, sonuç verdiğini görmek ne büyük sevinç: Jineop strikes back! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Açılış hoş olmuş, helleboruslar çok güzel görünüyor. Bu vesileyle siz ve diğer arkadaşlar kış bahçesi deneyimlerinizi paylaşsanız da yeni yaptıracak olanlar yararlansa. ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Alıntı:
![]() |
|