![]() |
|
![]() |
#1444 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Alıntı:
Kaya bahçeleri çok güzel oluyor ama sümüklü böcek ve salyangozlar için de bulunmaz bir yuva oluyor kayaların kuytulukları , sizde de sorun oluyorlar mı bu canlılar. Selamlarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili jineop, campanulaları yere mi diktin? Ben de bir tane var. Artık saksılara sığmıyor. Kışın üzeri kar kaplı kaldığından bu yana adeta çıldırdı (bu birgün bizi yiyecek diye şakalaşıyoruz aramızda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu campanulaların cinslerini de yazsaydın keşke arkadaşım elimde hangilerinden var sayende öğrenmiş olurdum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
|
Dona dayanıklı, yaprak döken , budanabilen çalıların içinde en fazla sevdiklerimden biri potentilla. Uzun süreli çiçekli kalması, toprak seçmemesi nedeniyle diğer renklerini de edinmek istiyordum. Pembe renklisi ailemize katıldı. O henüz çiçekli değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Alıntı:
![]() Bu güzelliğin bahçenizden ve gönlünüzden eksik olmaması dileklerim ile Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşım, benim potentilla da tomurcuklanıyor gibi. Çok güzelmiş, aynı mı açacak benimkiler de? Bendekilerin yaprakları çilek yaprağına benziyor. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Hepsi birbirinden güzel,birde nasıl resim çekmek bu anlıyamadım, kursamı gitsem.. Kırkbir kere maşşallah..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
|
Ooo hemşom senin hiç ihtiyacın yok, senin kareler zaten nefis. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Ağaç Dostu
|
Oooohhh ya bende clematisim, bahçemde güzel bitkilerim var sanıyordum, seninkileri gördükten sonra hayal kırıklığı oluştu bende ![]() Jineopcuğum her kare ayrı güzel sağlıkla keyfini sür sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Ağaç Dostu
|
Jineop, ben de üç tanesinin adını soracağım, o yüzden sen hepsini ekleyiver bence. ![]() Çalı potentilla'nın yaprak şekli de çok hoşuma gidiyor. Duvarın üstündeki pembe gül fotoğrafını çerçeveleyip assak mı acaba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
|
Alıntı:
![]() Cıngıl cıngıl benim bahçe karşısında ilk söyledikleri bahçelerinin biraz renklenmesi gerektiği. Yardım istiyorlar, fikir alıyorlar. Tanımadığım aynı sitede oturduğumuz kişilerle tanıştırırken hani bahçesini göstermiştim ya diye ekleme yapıyorlar. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|