![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
Horozum,tavuklarım ve kümesleri işte burada ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Heyooo maşallah diyin arkadaşlar tavuklarım yumurtluyor artık,horozumda ötüyor ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar sevincimi paylaşmıştım artık yumurtluyorlar diye ama; bir gün biri birgün biri yumurtluyor galiba yoksa soru ; 1: dışarımı yumurtluyorlar acaba? 2: Hergün yumurtlamaya başlarlarmı zamanla? 3: İçeride yumurta bırakayımmı yoksa kendi bilir içeri yumurlarmı? 4: Birde mısır buğday karışımı veriyorum sabahları,gün boyuda yayılıyorlar yeterlimi bu, destek birşeyler vereyimmi yumurta verimi için? cevaplarınızı hevesle beklemekteyim. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() 1: Dışarı yumurtlamıyolardır çünkü nereye alışısa oraya yapar yumurtasını. 2: Sanmam. Çünkü tavukların bazıları hergün bazıları gün aşırı yumurtlar. 3: İçerde yumurta bırakmanıza gerek yok zaten herzaman yumurtladıkları folluğa yumurtlarlar. 4: Mısır buğday karışımı yeterli gelir çünkü akşama kadar geziyolar demişsiniz onlar topraktan ve böceklerden ek besine dair herşeyin en iyisini alırlar. Saygılarımla ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Alıntı:
2-Hiç belli olmaz. Her gün, gün aşırı veya iki güne bir yumurtlayabilir. Tavuktan tavuğa değişir. 3-Tavuktan tavuğa değişir,benim bazı tavuklar folluk olmadan yumurtlamaz, bazıları kendi folluğuna hemen yumurtlar çıkar. 4-Mısır fazla vermeyin tavuk yağlanır ve yumurtlamaz. Arada bir verin. Ek olarak arada bir arpa verin. Arpayı çok ve sürekli verirseniz zayıflar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|