![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-01-2008
|
sayın dremre, felç düzelmiyor,biz birkaç gün sonra acı çekmesin diye içimiz yana yana kesiyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-06-2009
|
Büyük ihtimal sayın Cihan as'ın 961 nolu iletide belirttiği gibidir. yumurtadan çıktıkları ve sonrasında yaşadıkları zeminin kaygan olmamasına dikkat etmek lazım herhalde. zemine keçe vs gibi birşey yapıştırmak işe yarayabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-12-2015
|
Furkankaya41
Benim bu civciv horoz mu yoksa tavuk mu çok merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2013
|
horozdur 1,5 ay sonra öter inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-09-2018
|
Tavuklarım kaç aylık olabilir
Tavuklarım ya da horozlarim bir bilgim yok onda da ve kaç aylık olduklarını da bilmiyorum acaba bana yardımci olur musunuz kaç aylık olabilirler ne zaman yumurtlarlar ve horoz tavuk hangisi mesajlarınızi bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Tavuklarınız ve horozlarınız bir aylıktan 96 aylığa kadar herhangi bir aylık olabilirler. Tavuk olanlar cinsine, beslenmesine ve yaşama koşullarına bağlı olarak 6-7 aylıkken yumurtaya başlarlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
Brahma horozum ve civcivi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
9 mayısta aldığım civcivler o zaman çekmiştim fotolarını yeni yükleyebildim pcye. Şimdi biraz daha büyüdüler 7 tanelerdi bitanesi öldü, biri de hiç büyümüyo durmadan ishal durumda aydınlatmaları iyi sıcak ortamdalar sorun ne olabilir? kahverengi olan civciv yumurtacı diğerleri etlik civcivlerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-05-2007
|
bu ferik tavuk mu ? ve cinsi nedir acaba
değerli dostlar bunun cinsi nedir acaba birde tavuk mu horoz mudur çok teşekkürler kümes yapımım bitmiştir birazdan resimlerini paylaşacağım herkese mutlu günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-02-2011
|
bence bu bir denizli (çünkü bacakları siyah) ve bir horoz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2007
|
Horoz (olacak büyüdüğünde) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaçsever
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
Sn ahmet58, denizli civcivlerinin ayakları ve göz çevresi siyah oluyor, tahminen denizli veya buna yakın kırma olabilir. Ayak ve vücut hatlarına bakıldığında horoz olma ihtimali var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaçsever
|
çok teşekkürler inşallah dediğiniz gibi olur bana tavuk diye sattıdılar ama ben biraz hırçın gördüğüm için siz bilenlere sorma gereği duydum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaçsever
|
saolun değerli yorumlarınız için |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Ahmet58, Denizlide bildiğim kadarıyla bacak rengi siyahtır. Bu civcivinizde ayaklara doğru beyazlaşma var. Muhtemelen denizli kırması ve benden daha konuya hakim arkadaşların belirttiği gibi fiziki özellikleri horoz olacakmış gibi duruyor. Güle güle büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-03-2010
|
benim deneyimim ötmeye ilk başladığından sonra |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaçsever
|
acaba kaç aya kadar öter ,bu horoz tavuk 6 ayda yumurtluyor ama horoz konusunda net bir ay yok galiba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-01-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaçsever
|
![]() [QUOTE=ugur29;645019]Ahmet58 horozların ötüm zamanları kendi aralarında değişiklik gösterir. En erkeni 2,5 ayda başlar 3-5-7 diye devam eder. Hatta bende bir horoz vardı 8 aylıkken ötmüştü. birde horozların erken ötüp ötmemesine kümeste veya yakın civarda baskın bir horozun bulunmasıda etki yapıyor. Ama horoz ne kadar geç öterse gelişimi okadar daha iyi oluyor. Ötmesi için acele etme bence uğur29 değerli yorumlarını için teşekkürler ben ötmesi için acele etmiyorum yanlış anlaşılma olmasında ben çiftleşmeye başlayıp döllü yumurtaya sebebiyet vermesi için çok aceleciyim çünkü dışardan horoz almak istemedim kendim yetiştireceğim ilk defa yetiştireceğimden ne zaman olur bu halleri bilmiyorum bir dostumuz demişti ötmeye başlayıca olur diye o bakımdan ötüş aklınızda kalmış ama ben farklı ötüşden yanayım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-05-2010
|
2 aylık civcivlere yem dışında gelişimini hızlandırması kilo aldırması için neler verilebilir ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah, güle güle büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Tilki sorunu!
Tilkiye karşı alınabilecek pratik bir önlem bilen var mı? Maalesef, çok sevdiğim 3 tavuk ve 1 horozumu öldürdü. Geriye 1 horozla 2 tavuk kaldı. Hiç olmazsa bunları kaybetmeyeyim. Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2007
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Tabii ki doğal bir durum değil ama zarar göreceklerini sanmıyorum. Ben 1 gün bırakmak zorunda kalmıştım. Sadece canlarının sıkılacagını sanıyorum ama bu sürenin büyük bir bölümünü uyuyarak geçireceklerdir. Yine de çok zorunlu kalmadıkça kapalı bırakmamakta fayda var. İçerde bir miktar aydınlık varsa, bu bile yeterli olabilir. Eğer bir miktar aydınlık varsa, mutlaka içerde su ve yem bırakın derim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|