agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-07-2012, 10:20   #11
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 11-07-2011
Şehir: Mardin
Mesajlar: 84
Selamün Aleyküm,
Arkadaşlar sütle ilgili birkaç sorum olacak sizlere, sağlıklı ve güzel bir Kefir için başlangıçtan sona kadar her adımı düzgün atmak lazım. Bu bağlamda benim sizlere ufak birkaç sualim olacak, sorularım şu : Bana gelen köy sütünü kaynatıp oda sıcaklığına ulaşana kadar bekletiyorum, bu bekleme esnasında kaynatılmış sütün üstü açık mı olsun, yoksa kapalı mı olsun?. İkinci sorum, sütü kaynatırken, süt küpürmeden önce ateşi kapatsam, yani belli bir ısıda sütü kaynatıp o şekilde Kefir yapsam bir sakıncası olur mu?, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

Hamdullah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025