agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-04-2013, 14:05   #11
Ağaç Dostu
 
ayhat's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-11-2007
Şehir: SAKARYA
Mesajlar: 1,033
Sayın dostça ilginize ve bilgilerinize teşekkür ederim, yalnız birşey söylemek istiyorum, benim kefir suda değil sütte bekletilmişti, yani birde bu şekilde okuyup cevap verebilirseniz çok sevinirim, bu arada 3 günde mayalandı tadı tuzlu gibiydi anlamadım dolaba koydum bir kendine gelsin diye, süzdükten sonrada tekrar mayaladım, bu gece 2.gün olacak, artık 2-3 kere mayalayacağım sanırım, birde eğer kefir oluşuyorsa ölmemiş ve bozulmamış demektir aslında değil mi?

ayhat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025