![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-11-2008
|
bitkilerimde yesil ve kırmızı örümcek var acil yardım
selamlar evdeki tüm bitkilerde yesil ucan böcekler bitkilerin yapraklarına yapışıp öz suyunu tüketiyorlar ve kırmızı örümcek var bunlardan hızlıcanasıl kurtulurum yarcımcı olurmusunuz yardımlarınız birde NeemAzal organik ilaç kullandım ama şuana kadar sonuç alamadım için şimdiden teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-08-2009
|
Yıldızlarımda böceklenme
İlaçlama yapmama rağmen çiçeklerimde beyaz küçük böcekler oluşmakta. Dahlia türlerinin genelinde olmuyor bazılarında resimde olduğu gibi görebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-08-2009
|
Hastalıklı Nolina
Herkese Merhabalar, İşyerimizde Nolina (Beaucarnea recurvata) isimli bir bitki var. Resimlerini aşağıda bulabilirisiniz. Biz bu bitkiyi 2 sene önce yeni yerine koyduğumuzdan beri yavaş yavaş yapraklarda pamuklanmaya benzer oluşumlar meydana gelmeye başladı. Benzer problemi yaşayanınız oldumu acaba önceden. Bitki güneşi direkt olarak az gören, ancak dolaylı olarak bolca gören, klimatize bir ortamda. Sıcaklık yaz kış 20-25 derece aralığında. Çok sık sulama yapılmıyor, ancak toprağı şöyle bir katıştırdığımızda tek tük hızlı hareket eden böcekler görüyorum. Şimdiden herkese teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|