agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Fidan ve Fide, Bitki Üretim (Tohum Çimlenme/Çelik/Aşı)
(https)

Beğeni Düzeni408Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-12-2012, 22:49   #1
Ağaç Dostu

smnvrl's Avatar

Giriş Tarihi: 07-12-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SAGEN Mesajı Göster
Sayın SMNVRL;

Dediklerinize aynen bende katılıyorum. Sayın BOUNTR aydınlatma ve dalga boyları konularında gördüğümüz kadarı ile oldukça yol almış kendisinden bu konuda oldukça faydalanabileceğimizi düşünüyor ve kendisini tekrardan tebrik ediyorum. Aydınlatmayla ilgili problemde Bountr müracaat.

SAYGILARIMLA.
Evet teorik önemlidir ama teori pratik ile birleşmeyince çok yavan kalır.Sn Bountr gerçekten denemiş görmüş tecrübe sahibi. Üstad desem uygundur. Paylaşımlarınızı bekliyoruz Sn Bountr .(Mümkünse bitkileri bu hale getirmede kullandığınız arka plandaki diğer aletleri)

smnvrl Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-12-2012, 23:02   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi smnvrl Mesajı Göster
Evet teorik önemlidir ama teori pratik ile birleşmeyince çok yavan kalır.Sn Bountr gerçekten denemiş görmüş tecrübe sahibi. Üstad desem uygundur. Paylaşımlarınızı bekliyoruz Sn Bountr .(Mümkünse bitkileri bu hale getirmede kullandığınız arka plandaki diğer aletleri)
Estağfirullah, daha alacak çok yolum var, işin başında sayılırım. Arka planda başka bir şey yok neyi sormuştunuz? Sn Sagen kırmızı, mavi 3 çipli şerit led var elimde, lazımsa yarı fiyatına veririm, öyle duruyor elimde. Uv ledler pahalıdır, tanesi 5.5 dolardan falan almıştım 1 wattlığını, zaten 1-2 tane yeter de artar bile, fazla almayın. Orkide için alacaksanız, sarı, beyaz ve turuncu renkleri de kullandıklarını gördüm, araştırma yaparken çok görmüştüm ama şimdi bulamıyorum linklerini. Oralarda kullandıkları spektrum oranlarını yazmışlardı. Siz bir de youtube'dan araştırın.

SAGEN, YeniBON ve smnvrl beğendi.
bountr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-12-2012, 13:28   #3
Ağaç Dostu

SAGEN's Avatar

Giriş Tarihi: 12-01-2011
Galeri: 26
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bountr Mesajı Göster
Estağfirullah, daha alacak çok yolum var, işin başında sayılırım. Arka planda başka bir şey yok neyi sormuştunuz? Sn Sagen kırmızı, mavi 3 çipli şerit led var elimde, lazımsa yarı fiyatına veririm, öyle duruyor elimde. Uv ledler pahalıdır, tanesi 5.5 dolardan falan almıştım 1 wattlığını, zaten 1-2 tane yeter de artar bile, fazla almayın. Orkide için alacaksanız, sarı, beyaz ve turuncu renkleri de kullandıklarını gördüm, araştırma yaparken çok görmüştüm ama şimdi bulamıyorum linklerini. Oralarda kullandıkları spektrum oranlarını yazmışlardı. Siz bir de youtube'dan araştırın.
Sayın BOUNTR;

Led teklifiniz için çok teşekkür ederim elimde mevcut. Şu an için sizinde dediğiniz gibi 2 adet uv led alacağım.
Sarı, beyaz, turuncu dediğiniz aydınlatma olarakmı kullanılmış

SAYGILARIMLA.

SAGEN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
domates, hidroponik, ışık, kabin, led

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025