View Single Post
Eski 18-12-2012, 01:55   #89
bountr
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Balaban Mesajı Göster
Sevgili Kardeşim,
Ben sayfan başladığında 14. mesaja kadar okudum. Ancak sonrasını takip edemedim. MaşAllah güzel ilerlemiş. Sorularını buradan sor. Farklı konulara değindikçe sayfanın reytingi ve konuk katılımcısı artar. Salatalıklar durgun suda olduğuna göre, benim anlattığım tuzlanma olmaz. Ben hiç suda üretim yapmadım. Söylediğim fotoğrafları çek. Sayın Todor'un "Todor Sera" sayfasına. Veya Sayın Envor'un ilgili sayfasına gönder onlar bu işi en iyi bilen iki arkadaşımız. Her halde faydaları olur. Sayın Envor epeydir siteye uğramıyor. Yinede hem kendi sayfandan, hem de sözü geçen ustaların sayfalarından şansını dene. Kolay gelsin. İyi geceler.
Halil Balaban
Halil Bey, reyting kaygım yok onun için koymadım linki, sadece sistemi görmeniz ve soruna çözüm bulmak açısından ekledim. O sayfada daha deneyimliler olduğu için ve konuyla alakası olduğu için ekledim, burada konu dağılsın istemedim. Konu nedir diye soran olursa, salatalıklarda bazı yapraklarda lekeler oluştu, onu araştırıyorum, Kudret Bey'in sayfasına resmini koymuştum. Tekrar teşekkürler Halil Bey. Bu şekilde olan 3-4 yaprak vardı, yoldum onları, ama yine de yeni çıkan yapraklarda bile uçlarda çok hafif yanıklık var.

bountr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön