![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-02-2011
|
Öncelikle iyi günler diliyorum. Forumda yeniyim ve yazdıklarınızı okudum ve çok beğendim. yol gösterici olarak sizi göreceğim. size sormak istediğim; bu sene 20 m2 bahçeme sebze (domates, biber, kavun, karpuz vb.) ve saksılara (2,5 lt'lik yoğurt kapları) çiçek ekmeyi düşünüyorum. tohumdan tüm fidelerimi yetiştirmek istiyorum. ne zaman tohumları torfa ekmem gerekiyor ve ne zaman toprağa fideleri ekeceğim. . bu arada ben ankara da yaşıyorum. ufak bir not tohum için tavsiye edeceğiniz internet siteleri var mı acaba.. şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohum ekme zamanı ile tohum temin ettiğim yerler konusunda iki ayrı başlık açıyorum. Oradan takip edebilirsiniz. Selamlar Düzenleyen Zeki Yağlı : 24-02-2011 saat 22:21 |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bakalım bu sene neler döktüreceksin ![]() Selamlar, sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-02-2011
|
Alıntı:
İnternette dolaşırken aşağıdaki linke rastladım ilginç bir sera ve en önemlisi dijital sıcaklık kontröllü sizin bir bilginiz varmı acaba bu malzemeyi türkiyeye nasıl getirebiliriz ve tecrübeniz bize ne diyor yeterli olurmu acaba.Teşekkürler selamlar http://www.greenhousesensation.co.uk...ropagator.html |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok havaleli olduğu için nakliye masrafı çok tutar. İsterseniz yazın nakliye masrafı ne istiyorlar. Ayrıca gümrükten nasıl geçer bilmiyorum. Türkiye'de Bauhaus'a bakın. Internette SmoothGarden diye bir yerde ısıtmalı mini sera var. Galiba kapıda ödemeli de gönderiyorlar. Termostatı yok ama onu ayrıca ayarlayabilirsiniz. Selamlar |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| casuarina cunninghamiana, cotyledon, çam, çimlendirme, fıstık, ficus macrophylla, kestane, kotiledon, köklendirme, moreton bay fig, river sheoak, sera, şaşırtma, tohum, tohum ekme |
|
|