![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Zeki Yağlı, başlığınız ve anlatımınız çok güzel, ben de tohumdan bitki üretmeye çalışıyorum, yazdıklarınızı okuduktan sonra eksiklerimin olduğunu gördüm, bu başlıktan çok faydalanacağımı umuyorum. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Umarım başarı oranınızın artmasını sağlar. Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-06-2013
|
bitki yetiştirmeye yeni başladım
İyi günler bitkilerle uğraşmaya yeni başladım. Şu anda pencere kenarında bitki yetiştiriyorum. Ankara çiçeği tohumu ektim çimlendi. Begonya fidesi ektim oda açtı. Birde biber ektim. Onunda sebze vermesini bekliyorum. Sizden bazı bilgiler öğrenmek istiyorum . Ankara çiçeğini, begonyayı ve biberi ne sıklıkla sulayayım. Bunların hangisini gölgede hangisini güneşte bekleteyim. Cevabınızı bekliyorum Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Merhaba, çam tohumu ekmiştim burayı takip ederek nasıl bir süreç izleyeceğimi öğrendim ve çimlendirmeyi başardım.Şuan bu fotoğraftaki halde bu aşamadan sonra nasıl bir bakım nasıl sulama yapmam gerek, hala fısfısla mı sulamalıyım.Ayrıca tek tük de olsa sineklenme başladı nasıl önlem alabilirim daha fazla çoğalmadan ? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-05-2020
|
Merhaba resim atacaktım ama beceremedim.Bahçeme spor alan çimi ektim tek sorun bazınyerler açık yeşil ve cok yavaş uzarken bazı yerler koyu yeşil ve cok hızlı uzuyor.Ben heryerin koyu yeşil olmasını istiyorum.Ne yapmalıyım |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| casuarina cunninghamiana, cotyledon, çam, çimlendirme, fıstık, ficus macrophylla, kestane, kotiledon, köklendirme, moreton bay fig, river sheoak, sera, şaşırtma, tohum, tohum ekme |
|
|