![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sn. uzman16 merhaba, loveforlife benim toplantıdan edindiğim tohumların isimlerini (Onuncu yıl kutlaması için açılan sayfaya link vererek) öğrenmek istediğimi gördüğünde, bu tohumları tanıyarak, Sn. Yaylacı' nın ismini bilmeden paylaştığı tohumlar olduğunu söylemişti. Süpriz tohumlar, ne çıkabilir diye düşünürken Sn. Tohumcu Nılgun ve drhegeli tarafından Clematis tohumu olduklarını öğrendim. Acaba sizin getirdiğiniz tohumlar form ve yapı olarak bunlara benziyor muydu? Aslında doğmamış çocuğa don biçmek diye bir tabir vardır ![]() ![]() Umarım her şey yolunda gider. Çok teşekkür ederim. Sevgiler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
Alıntı:
Moralmanım normalın altında... Az sulasam kuruyor çok sulasam çürüyor. Buradaki başarılı çimlendirmeleri görünce kıskanmıyorum ama imreniyor kutluyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kendi ektiklerim adına henüz bir beklentim yok. Oldukça sert ve kalın kabuklu tohumlar oldukları için en az 6 ay çimlenme beklemiyorum ama okuduklarımdan beklentimi 3 seneye kadar açık tutacağım. ![]() Soğuk katlamaya alsam mı bir kaç hafta sonra diye düşünüyorum. Sabır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
Alıntı:
Siz gençlerin zamanı var ama biz biraz geciktik... Bu arada bir sorum olsun: Anladığım kadarı ile KELEBEK ÇALISI seven birisiniz. İnternetten aldığım tohumlardan ürettiğim fideler 1-2 karış büyüklüğüne ulaştılar. Yerde yayılıcı ve parçalı dallara ayrıldılar. Oysa dikine yükseleceklerini tahmin ediyordum. Daha önce bitkisini görmemiştim. Acaba benimkiler başka bir şey mi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|