![]() |
Oki çok güzel güle güle büyüt:) Benimkilerden de biri tomurcukta sanki beyaz açacak gibi. İnşallah beyaz açar
|
İkisi de çok güzelmiş Oktay güle güle büyüt:)
|
Alıntı:
|
İnternetten alıntıdır...
4 Eklenti(ler)
Küpe çiçeği dostları internette araştırırken bulduğum değişik küpe çiçeği fotoğrafları benim bu çiçeğe olan bağlılığımı iyice artırdı. Sizlerle de paylaşmak istedim bulduğum fotoğrafları. Herbiri muhteşem güzellikte...
|
Sevgili faruk,çok güzel alabilsek keşke.
|
Sevim Hanım siz ne zaman çelik alınabileceğini söylerseniz ben size ve Faruk Hocama o Faruk hocanın yayınladığı fotoğrafların 2. ve 4. resimdeki türlerinden köklendirip **** köklendirmeden çelik olarak gönderebilirim.Tabi isterse birde Jezebele ayarlayabilirim ve kotayı 3 kişiyle doldurabiliriz.
Bu arada Sevgili Jezebele buradan teşekkür ediyorum tekrar.Kargo elime dün ulaştı. |
faruk bey gerçekten harika resimler nerden ve nasıl bulcaz şimdi biz bunları :)
|
3 ve 4 numara zaten Türkiyede en yaygın bulunan türler sevgili arkadaşlar .
Sadece bizimkiler çok sıcaktan veya az gübreden bu ebatlara gelemiyor ;) |
Alıntı:
|
Kırmızı örümcek alarmı sn . Faruk bey .
Küpenizi kaybetmeden Neemazal ' a davranın ... |
Üç ve dört numaralar bende de var sevgili faruk. Bir ve iki numara güzel. Bir numarada aklıma Delta's Sarah geldi. Mavi diye alındı bordo çıktı.
|
4 Eklenti(ler)
Hepinizin küpe çiçeklerini hayranlıkla izledim. Ellerinize sağlık, çok güzeller.
Benimkiler de yavaş yavaş açmaya çalışıyorlar. |
Sevgili serpil çok güzeller. Dördüncü fotoğraftakileri ben yetiştiremedim. Öldüler:(
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Çok güzel olmuşlar sevgili lipres, ellerine sağlık...
Bu annemdeki blue sarah ;) |
Çok güzel sevgili Dudi, annenizin eline sağlık, benim delta sarahta mor açanlardan, kıskanmadım desem yalan olur...
|
Sevgili Jezebel bu kırmızı örümcek kaktüslere de bulaşıp zarar verir mi acaba? Çünkü küpe çiçeğim kaktüslerin arasındaydı.:(((
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Evet beyaz sinek istilası var. Annem baş edemiyor. Ne yaptıysa bitiremedi. 4-5 saksı küpe çiçeği var. Beyaz sinekler hep uçuşuyor. Ben savaşa başladım ama baş edemiyorum. 2-3 gün daha burdayım bakalım bitirebilecekmiyim? Öneriniz varsa memnun olurum.
|
Dudicim,
Annecine çok selam sevgiler.. Küpelerine de maşallahh... 3 Çeşit de ben de var küpecik.. |
Teşekkürler Mirbe abla :D Anneminde sana selamı var :D Fotoğraflarını yükle seninkileride seyredelim ;)
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar ben bir aydır mücadele ediyorum.
Tektek yapraklarını temizledim iki gün öncede arap sabunu samırsak sıvı yağ karışımı yaptım. bakalım ne olacak. |
Uçan küçük sinekler için denen bir yöntem var. Sarı temizlik bezlerinin üstüne fare yapışkanı sürüp bitkilere yakın bir yere koyuyorlar. Bu yapışkan beze gelen böcekcikler beze yapışıveriyor. Bunu deneyenler çok memnun bilginiz olsun.
|
Bu küpe çiçeğimidir?
2 Eklenti(ler)
Anneme bunu sarı küpe çiçeği diye satmışlar. Bu sizce küpe çiçeğimidir? Sarı rengi varmıdır acaba?
|
Sevgili dudi küpe çiçeyi ama sarımı bilmem ben hiç görmedim.
|
Alıntı:
Ben bu renk yaprakları olan küpe çiçeği görmedim. Çiçeğin küpe olduğu kesin, bakarsınız gerçekten sarı açar, açtığında bizler de görelim sevgili Dudi. |
Benim küpelerimde de yaprak biti var, minik yeşil bitler özellikle çiçeklerin içine yerleşiyorlar.
Tam da açmaya başlamışlardı, bu gün NeemAzal yaptım yine. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025