![]() |
Mutlu Bey'in yani Tropik Sera'nın bitki satış listesine şuradan ulaşabilirsiniz.
|
"Fuchsia lottie hobby"
2 Eklenti(ler)
İki çelik almıştım ve köklendiriciye bulayıp vermikulite ektim.
Plastik saklama kabına koydum . Bu kadar hızlı olacağı aklıma gelmedi, hem kökler heryerden fışkırmış. Eklenti 195806 :) Eklenti 195807 çok da arsızmış. |
Arkadaslar kupe cicegi kardesliginde sn.klubnika nin paylasdigi 104 uncu resimdeki kupeli turunu nerden bulabilirz acaba.Kırmızı-Mor Gillian Althea demis isim olarak
ilgili linki ekliyorum http://www.agaclar.net/forum/showthr...t=19898&page=4 |
Alıntı:
Sn. Jezebel belkı sız yardımcı olabılırsınız mı :confused: bana...... |
Alıntı:
Kendisine özel mesaj yazabilir talep edebilirsiniz. |
sn.jezebel klubnıka arkadasımıza ozelden sordum elınde 5 tur kaldıgını ama hangılerı oldugunu bılemedıgını cıceklerı acınca ogrenbılecegını yazmıs. o yuzden sıze danısmak ıstedım.
|
Sayın sevgice1981,
benim ilgi alanım daha fazla vahşi küpeler . Hibritler "dev küpeler" temin etme yeri İngiltere. Gecen yıl yolu gösterdim. Bu yolu izleyerek temin edebilirsiniz. Kolay gelsin. |
Alıntı:
Bende uçuk pembe ve beyaz bulamıyorum. |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Sayın burak alkan çok güzeller.
|
Daha çözemedigim renkler var Sevgili sevim4 onlarıda büyük bir sabırla bekliyorum çiçek açmalarını
|
2 Eklenti(ler)
Sonbaharda sevgili zerrinsrt arkadaşımızın gönderdiği 2 küpe.
Eklenti 197321 Yatak odamın pervazında duruyorlar, hiç içeri almadım. İzmirde küpeler dışarıda yaşayabilir bunu ıspatlamış olduk. Biri beyaz, diğeri pembe. Eklenti 197322 Bu sene bazı konulara dikkat edeceğim. |
Benim de 2 küpem var, kar yağışın da dahi dışarıdaydı şu an tomurcuktalar ;)
|
Sevgili jezebel çok ğüzeller sade beyaz ve sade pembe mi acaba renkleri....
|
benim küpelerim katlı uçuk pembe-beyaz,
diğeri de kloş etekli tek kat pembe. |
1 Eklenti(ler)
|
Bugün sera gezintisi yaptım. Aslında aklımda vardı küpe çiçeği ama birde seraya girdiğimde fideleri görünce çok sevindim. Elli kuruştan iki fide aldım. Bakalım ne renk çıkacaklar :D
Bu arada ben tanıdım Adalet ablacığım bicential kendileri :D |
Sevgili Dudi'ciğim, ben adını hatırlamak için ta geçen yılın Mayıs ayına kadar gitmek zorunda kaldım.
Ben burada elli kuruştan hiç küpe görmedim, en ucuzu 4.5 tl. Renkleri belli olunca bu fiyata da alamazsınız burada. Sera gezmeyi ben de özledim, terapi gibi geliyor insana. |
Dudi'ciğim hangi seraları gezdin birde ben bakayım oralara:)
|
Daha çok ufak fide halindeler Adalet ablacığım, dediğiniz gibi renklerde belli değil, görevliye renklerini sorduğumda 'daha o kadar geliştiremedik' dedi ;)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Buda fotoğrafı :D
|
Bizim İngilizlerle kıyaslanınca hiç de küçük değiller sevgili Dudi, ayrıca çok güzel dallanacaklar belli.
Güle güle büyüsün bol çiçek açsın inşallah. |
Evet ingilizlere kıyasla daha büyükler üç-dört kat daha büyükler :)
|
selam arkadaşlar, bende küpe çiçekleri edinmek istiyorum, B.çekmece-Silivri civarında bulabileceğim yerler konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
|
Alıntı:
iyi ki bu küpeyi size göndermişim, çok tatlı görünüyor;) Güle güle büyütüp çoğaltın. |
Evet çoğaltmak lazım elbette, Biantenialin yolunu gözleyen çok meraklı var.
Şimdilik beyaz sinekten başka bir sıkıntımız yok. Senin Biantenial yaşıyor mu sevgili Jezebel? |
Malesef elimde sadece iki tane küpe var. Onları da geçen yıl sonbaharda Zerrin hanım Düzceden gönderdi.
Vahşileri saymıyorum, 2 çeşit de vahşi küpe, bir de mikroskopik olan var . İzmir çok sıcak, 20'den fazla küpemi kaybettim teker teker. Bu yıl çok abartmadan elimde olanları yaşatmaya çalışacağım. Pazarda 50 kuruş olunca geçen yıl fazla abarttım sanırım. |
hangi seralari gezdiniz
Alıntı:
Merhaba acaba gittiginiz seranin adini ve semt olarak neresi oldugunu da yazarmisiniz. Burde baska cicekler gornunuzmu acaba tesekkurlerr |
Üsküdar-Kadıköy arasında Haydarpaşa numune hastanesinin arka tarafında kalan bir sera sevgili sevgice1981, değişik çeşitlerde bitkilerde vardı. Benim balkon konuma beğendiğim çiçeklerin fotoğraflarını ekledim. Oradan bakabilirsiniz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025