![]() |
Alıntı:
|
Yapı marketlerde gloxinia olarak poşetlerde yumrusu satılıyor.Koçtaş,praktiker vb
|
2 yumruda canlandı yapraklandı darısı çiçeklerine.
|
Yaşasın Mirbe abla, çiçeklerinide görürüz tabiiki :D
|
Bardak menekşeler çok güzel görünüyor ellerinize saglık...
|
Alıntı:
|
Acele etmeyin sevgili nuray bir aya kadar çıkar ;)
|
Merhabalar siteden değerli bir ablamın gönderdiği yumruyu saksıya diktim 2 hafta oluyor filizlenmedi, yumrular kaç günde çimlenir acaba? sabırsızlıkla bekliyorum.
|
Bardak menekşesinin yumrusunu nereden bulabiliriz acaba
|
Alıntı:
Geçen sene benim yumrularda geç filizlenmişti. Yumrunun doğru tarafını ekmişindir inşallah:) |
Mirbe ablacım yumruyu soğan gibi düşünürsek ben kalın tarafı alta gelecek şekilde diktim böyle dikilecekti değilmi? yoksa ben hatamı yaptım. Eğer başka şekilde dikilecekse hemen çıkarayım belki kurtarabilirim.:confused:
|
http://www.agaclar.net/forum/showthr...t=1368&page=19
forumun geri sayflarında var canım pürçekli tarafı üste gelecek. |
Ben galiba ters diktim pürçekli tarafı altta kaldı. Akşam eve gidince ilk iş dikkatlice yerinden çıkarıp tekrar dikeceğim çok teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Tahmin ettiğiniz gibi mirbe ablacım, pürçekli taraf altta kalmış saksıyı ters çevirdim bir de baktım ki filizler çıkmış saksının tabanına doğru gidiyor dikkatlice ters çevirip tekrar diktim inşallah zarar görmemiştir.
|
Alıntı:
|
Ben geçen hafta Adapazarındaydım.Orada Kipada vardı.
|
ben burda büyük avm leri gezdim ama malesef bulamadım ama dün bi çiçekçi arkadaşım var onun dükkanının önünden geçerken çok güzel menekşeler getirtmiş tabi menekşeleri görünce dayanamadım tekrar sordum bardak menekşeyi abla pek istenen bi çiçek değil getirtmiyoruz o yüzden dedi nasıl yani dedim böyle bir güzellik nasıl istenmez ben istiyorum bul bana ne olur dedim tamam abla dedi perşembe günü gideceğim bakarım varsa alırım dedi şimdi heyecanla cumayı bekliyorum umarım bulabilir.
|
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bardak menekşelerinin büyüklüğü ne kadardır ya da ne kadar büyük olabilir, burdan takibettiğim kadarı ile şirin küçük bir çiçek diye düşünüyorum ama önceki gün çiçekçilerde gördüklerim maşallah menekşelerin 4-5 katı büyüklükteydi (şüphelenmesem normal olduğunu düşünsem alacaktım) elimle kabaca ölçtümçiçeği elim kadardı yaprağı biraz daha uzun ama el ayasının genişliğinde doğal mı bu kadar büyük olması aslında gloxinia böyle bir çiçek mi (bardak diye aldanmış olabilirim tabi )
|
Aynen düşündüğünüz gibi kocaman...
|
Sevgili periş bu bir rus sitesi.... Detay için bize rusyadan afrika nenekşesi temin eden klubnika isimli üye ile görüşmenizi rica ederim...
|
Alıntı:
|
Ankara Ankamall Koçtaş a bardak menekşeler gelmiş. Çan çiçeği diye satıyorlar. 5.90 TL. Yaprakları biraz kırılmış ama isteyen arkadaşlara duyrulur ... :)
Bu arada ben de aldım tabi ki:) Üzerinde tomurcukları varken saksı değiştirsem sorun olur mu? |
2 Eklenti(ler)
Cumartesi pazardan 2 tane aldım.
|
Allahım bu ne güzellik böyle ben mersinde bulamıyorum elinize saglık
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025