agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-06-2012, 22:14   #211
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
Haşim bey tebrikler... Afiyet şeker olsun.

Süpersiniz.

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-07-2012, 16:28   #212
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akdenizlim2005 Mesajı Göster
haşim abi ameliyatını yapan doktor görmesin bu manzaraları ))
Sn.Akdenizlim2005..Çok haklısınız.Ben Dr.umu çok sever sayarım.O görmesin duymasın beni tefe koyar valla.Ama o da püfür püfür sigara içiyor be kardeşim.Ona ne demeli peki...

mrduran beğendi.
sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-07-2012, 16:30   #213
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Allah döner ustalarına kolaylık versin..O sıcakta nasıl çalışıyorlar.<ben bu sıcaklarda değil Tokat Kebabı,mangala bile hasret kaldım.Bir yandan 40 derece sıcak,biryandan ateşin sıcağı hiç çekilmiyor..

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-07-2012, 21:51   #214
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Kanda lipit değerlerim yükseldiğinden beri uğramıyordum buraya) Şimdi yeniden yükseltme zamanı)
Bu sefer antrikot denemesi yapayım dedim; kurumuş gibi görünse de fena da olmadığını söyleyebilirim
Öncelikle antrikotlar alınır.
Dövüldükten sonra içine karabiber, soğan ve yoğurt konur
Rulo yapılır
Bir kaba üst üste yerleştirilir
Üzerine yine soğanlar konur

Eklenen Resimler
     
mrduran, YeniBON ve Milla beğendi.
lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-07-2012, 21:55   #215
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Folyo ile kapatılıp dolaba konur (5 Saat)
Rulolar şişlere dizilir
Sonra mangala konur, alttaki çekmeceye biber domates ve sarmısak konur
Mangal yakılır
Pişen etler alınır (Kurumuş görüntüsü sizi yanıltmasın)

Eklenen Resimler
     
lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-07-2012, 21:57   #216
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Sonra çekmece çıkarılır
Etler doğranır ve servis yapılır.
Afiyet olsun....

Eklenen Resimler
   
lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-07-2012, 09:26   #217
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lokosit Mesajı Göster
Folyo ile kapatılıp dolaba konur (5 Saat)
Rulolar şişlere dizilir
Sonra mangala konur, alttaki çekmeceye biber domates ve sarmısak konur
Mangal yakılır
Pişen etler alınır (Kurumuş görüntüsü sizi yanıltmasın)
Sevgili Lokosit kardeşim, Sen ne yaptınnnnnn. Hiç antrikot dövülür mü?..Güzelim eti baştan katletmişsin...Resimdeki etler oldukça güzel parçalar.Ortaları da yağlı..Bunları yoğurtla aside etmeye luzum yoktu.Sadece soğan ve karabiber yeterliydi.
Tuz bile koyulmamalı.Tuz koyarsan et suyunu bırakır.Tuz pişirilmeden evvel ete serpilir ve et tuz ile biraz ovulur o kadar.
Sen etleri başında dövdüğün için ezmişsin.Hücreleri ezilmiş kan çıkmış.Birde tuzladığın için iyice suyu çıkmış pişerken.
O nedenle de kurumuştur.
Antrikot yassı büyük parça olduğundan rulo yapılırsa iç kısmında kalan yüzlerinin dışına göre pişmeme tehlikesi olabilir.Et homojen pişmeyebilir.
En iyisi antrikotu yaprak şeklinde iken ,iki şişe birden geçirip sallamak ama öncelikle kuyruk yağlarını koysaydın üstüne derim.
Yine de görüntüler ve lezzeti paylaştığın için bizlere fikir verdiğin için teşekkürler...

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-08-2012, 01:26   #218
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sigortacihasim Mesajı Göster
Sevgili Lokosit kardeşim, Sen ne yaptınnnnnn. Hiç antrikot dövülür mü?..Güzelim eti baştan katletmişsin...Resimdeki etler oldukça güzel parçalar.Ortaları da yağlı..Bunları yoğurtla aside etmeye luzum yoktu.Sadece soğan ve karabiber yeterliydi.
Tuz bile koyulmamalı.Tuz koyarsan et suyunu bırakır.Tuz pişirilmeden evvel ete serpilir ve et tuz ile biraz ovulur o kadar.
Sen etleri başında dövdüğün için ezmişsin.Hücreleri ezilmiş kan çıkmış.Birde tuzladığın için iyice suyu çıkmış pişerken.
O nedenle de kurumuştur.
Antrikot yassı büyük parça olduğundan rulo yapılırsa iç kısmında kalan yüzlerinin dışına göre pişmeme tehlikesi olabilir.Et homojen pişmeyebilir.
En iyisi antrikotu yaprak şeklinde iken ,iki şişe birden geçirip sallamak ama öncelikle kuyruk yağlarını koysaydın üstüne derim.
Yine de görüntüler ve lezzeti paylaştığın için bizlere fikir verdiğin için teşekkürler...
Tuz atmadım zaten, rulo yerine eti direk mangala sallamak daha iyi sonuç verecek. Deneyerek buluyorum) Katletme sözüne katılmıyorum, onu seyredene değil yiyene sormak lazım
Bir daha ki sefere but etini soğan yerine sarımsak, karabiber ve zeytinyağı ile marine edeceğim. Ramazandan sonra test edip onaylayıp burada yayınlarım..

lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-08-2012, 08:25   #219
Ağaç Dostu
 
mandalinci's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-03-2011
Şehir: Ankara - İzmir
Mesajlar: 1,467
Galeri: 6
Tarif verenin, pişirip resimleyenin ellerine sağlık, ben de mi denesem ne?

lokosit beğendi.
mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-08-2012, 10:17   #220
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Sevgili Lokosit,

Eti marine etmekden maksat,onu yumuşatmaktır.
Bunun içinde marine ediyoruz.Aynı zamanda değişiktadlarıda katsın diye.
Marine ederken de;
Şarap...Sirke..Yoğurt..Zeytinyağı gibi asidi yüksek ürünler kullanılıyor ki ete nufus etsin ve onu çürütsün yumuşatsın diye...
Siz yine de bir daha ki sefer yapacağınızda marine etmekden vaz geçmeyin derim..
Sadece sarımsak,karabiber ile olmaz...Olsa olsa biraz tad verir..Yumuşatmaz..Benim et üzerine bildiklerim bu..Tabii zevk ve deneme yine size ait..Ah şu ramazanı sağlık sıhhatle bir geçirelim..Bundan sonra bu satırlarda bayağı denemelerin resimlerini zevkle izleyeceğiz gibi me geliyor.

Ellerinize sağlık,afiyetler olsun..Saygılarımla

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-08-2012, 15:08   #221
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sigortacihasim Mesajı Göster
Sevgili Lokosit,

Eti marine etmekden maksat,onu yumuşatmaktır.
Bunun içinde marine ediyoruz.Aynı zamanda değişiktadlarıda katsın diye.
Marine ederken de;
Şarap...Sirke..Yoğurt..Zeytinyağı gibi asidi yüksek ürünler kullanılıyor ki ete nufus etsin ve onu çürütsün yumuşatsın diye...
Siz yine de bir daha ki sefer yapacağınızda marine etmekden vaz geçmeyin derim..
Sadece sarımsak,karabiber ile olmaz...Olsa olsa biraz tad verir..Yumuşatmaz..Benim et üzerine bildiklerim bu..Tabii zevk ve deneme yine size ait..Ah şu ramazanı sağlık sıhhatle bir geçirelim..Bundan sonra bu satırlarda bayağı denemelerin resimlerini zevkle izleyeceğiz gibi me geliyor.

Ellerinize sağlık,afiyetler olsun..Saygılarımla
Merhaba
Dediklerinize katılıyorum.
Marine etmeyi tad versin anlamında kullandım, kuzu budunu çürütmeye gerek olacağını düşünmüyorum, zaten pamuk gibi et.
Antepli bir arkadaş ısrarla soğan yerine sarımsak kullanmamı önerdi, deneyeceğim. Şimdiden ağzımın suyu aktı)

lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-08-2012, 15:54   #222
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 08-08-2012
Şehir: KONYA
Mesajlar: 1
Yeni tadlara önem veren birisi olarak yeni gördüm bu mangal ve kebab şeklini. Haşim bey almış olduğunuz mangaldan bende sipariş verdim sabırsızlanıyorum güzel tadlara imza atmak için. Özellikle değerli forum arkadaşlarımızın ve sizin önerilerinize bol bol ihtiyacım olacak.

cszr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-08-2012, 08:36   #223
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Denemekde fayda var sonuçları bekleriz

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-08-2012, 08:49   #224
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci Mesajı Göster
Tarif verenin, pişirip resimleyenin ellerine sağlık, ben de mi denesem ne?
Sn.Mandalinci ben evdeki babeküyü de,mangalıda bıraktım.Bundan sonra bütün işim Tokat Sobasında.Et-Tavuk-Balık-Köfte hepsini bunda yapacağım.Hararetle Ramazan ın bitmesini bekliyorum.Tavsiye ederim...

mrduran beğendi.
sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-08-2012, 16:34   #225
Ağaç Dostu
 
Adalet Yağcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2008
Şehir: MERSİN
Mesajlar: 11,100
Galeri: 260
Muhteşem bir manzara, çerçeveletip duvara asmak istiyorum

Name:  resim025k.jpg
Views: 5315
Size:  54.0 KB

Alınacaklar listesinin en başına yazdım.
Mangaldan daha kullanışlı gibi görünüyor, kuyu kebabı bile yapılabilir.

Bilgi ve fotoğraf paylaşımında bulunan herkese teşekkürler.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-08-2012, 19:00   #226
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Arkadaşlar dün bütün halde kuzu kaburgayı mangala salladım, piştikten sonra parçaladım. Foto çekemedim ama tavsiye ediyorum. Çok lezzetliydi...

lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-08-2012, 15:41   #227
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Muhteşem bir manzara, çerçeveletip duvara asmak istiyorum

Eklenti 325199

Alınacaklar listesinin en başına yazdım.
Mangaldan daha kullanışlı gibi görünüyor, kuyu kebabı bile yapılabilir.

Bilgi ve fotoğraf paylaşımında bulunan herkese teşekkürler.
Sn.Adalet Yağcı...Vallahi billahi koyduğunuz resme bayıldım..İnanın bu resmin,kendi çektiğim resim olduğuna inanamadım.Baktım baktım seyrettim.Bayramda Allah sağlık versin,soba ateşlenecek yine...
Çerçeveleyip asmanız bana gurur verir çok teşekkür ederim.
Zaten tam olmasa bile,bir nevi küçük bir kuyu kebabı tekniği ile pişiyor.

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-08-2012, 18:07   #228
Ağaç Dostu
 
Adalet Yağcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2008
Şehir: MERSİN
Mesajlar: 11,100
Galeri: 260
Tüm aşamaları paylaştığınız için(yemek hariç )ben teşekkür ederim sayın sigortacıhaşim.
Fotoğraflara baktığımda kokusunu duydum desem inanır mısınız, en iddialı restorantlarda bile böylesine bir manzara yoktur.
Ben biraz etçilimdir, bu yüzden fotğraflar beni çok cezbetti

Bol kebaplı bayramlar diliyorum.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-08-2012, 18:55   #229
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Tüm aşamaları paylaştığınız için(yemek hariç )ben teşekkür ederim sayın sigortacıhaşim.
Fotoğraflara baktığımda kokusunu duydum desem inanır mısınız, en iddialı restorantlarda bile böylesine bir manzara yoktur.
Ben biraz etçilimdir, bu yüzden fotğraflar beni çok cezbetti

Bol kebaplı bayramlar diliyorum.
Sn.Adalet Yağcı güzel dilekleriniz ve beğenileriniz için ben teşekkür ederim efendim.
Allah hepimize sağlık sıhhat afiyet ve mutluluklar içinde nice bayramları yaşamak nasip etsin.Ağız tadımız bozulmasın efendim...

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-08-2012, 21:04   #230
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Arkadaşlar bu akşam Tokat Kebabı sobasında ızgarada 4 adet çipura yaptım.Ama maalesef kızımın fotoğraf makinasının şarjı dolu olmadığı için resimleyemedim.
Yalnız şunu söyleyebilirim.
Çipuraları ızgara telinin arasına koydum.Izgaranın saplarını daha evvel kesip kısaltmıştım.Izgarayı fırın kısmına salladım,üst kapağını kapattım.Sofra hengamesinden saat tutmadım ama,10 **** 15 dakikada balıklar oldu birer helva.Dışları hafif nar gibiydi.İçleri de sulu sulu.Çok nefis olduğunu yiyen misafrlerimiz söyledi.İnşallah bir daha ki sefere daha hazırlıklı olurum ve resim de çeker koyarım.Denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
(Not: Ben tokat kebabı sobasının bacasını,davlumbaz aspiratör borusu ile barbekümün içindeki bacasına bağlıyorum.Böyle olunca da balkonda pişirirken ne odun dumanı,ne balık ne et kokusu çıkıyor.Apartmanda kimse de rahatsız olmuyor!)

lokosit ve YeniBON beğendi.
sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-08-2012, 22:45   #231
Ağaç Dostu
 
mrduran's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-08-2011
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,536
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sigortacihasim Mesajı Göster
.....Böyle olunca da balkonda pişirirken ne odun dumanı,ne balık ne et kokusu çıkıyor.Apartmanda kimse de rahatsız olmuyor!)
Arka mahalleden yakında çıkar kokusu sanırım. İnşallah yanılırım)).

Afiyetler olsun, sağlıklar inşallah.

Saygılarımla lütfen.

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-08-2012, 00:27   #232
Ağaç Dostu
 
YeniGine's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-05-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 9,354
Arkadaşlar merhaba; ellerinize sağlıık Tokat Kebabı süper görünüyor... Merak ettim; Tokatlı olan var mı içinizde acaba??

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-09-2012, 11:05   #233
Ağaç Dostu
 
BalıkcıSerdar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-02-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,160
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Arkadaşlar merhaba; ellerinize sağlıık Tokat Kebabı süper görünüyor... Merak ettim; Tokatlı olan var mı içinizde acaba??
Olmaz mı Övünmek gibi olmasında

Haşim Abi sen aşmışsın maaşallah. Bende kızımın doğum gününde yaptım ama çok sıkışık zamana geldi ve misafir çok - uğraş çok olunca maalesef fotoğraflamak aklıma bile gelmedi.

Buraya yaptığım bir kebabın fotoğrafını koymak nasip olmadıya ona yanarım

Bu arada bu mangalda balık (ÇUPRA) denedim, bir balık bu kadar mı lezzetli olur. Denemenizi tavsiye ederim.

BalıkcıSerdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-09-2012, 11:09   #234
Ağaç Dostu
 
BalıkcıSerdar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-02-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,160
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sigortacihasim Mesajı Göster
Arkadaşlar bu akşam Tokat Kebabı sobasında ızgarada 4 adet çipura yaptım.Ama maalesef kızımın fotoğraf makinasının şarjı dolu olmadığı için resimleyemedim.
Yalnız şunu söyleyebilirim.
Çipuraları ızgara telinin arasına koydum.Izgaranın saplarını daha evvel kesip kısaltmıştım.Izgarayı fırın kısmına salladım,üst kapağını kapattım.Sofra hengamesinden saat tutmadım ama,10 **** 15 dakikada balıklar oldu birer helva.Dışları hafif nar gibiydi.İçleri de sulu sulu.Çok nefis olduğunu yiyen misafrlerimiz söyledi.İnşallah bir daha ki sefere daha hazırlıklı olurum ve resim de çeker koyarım.Denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
(Not: Ben tokat kebabı sobasının bacasını,davlumbaz aspiratör borusu ile barbekümün içindeki bacasına bağlıyorum.Böyle olunca da balkonda pişirirken ne odun dumanı,ne balık ne et kokusu çıkıyor.Apartmanda kimse de rahatsız olmuyor!)
Haşim abi aynen bende o şekilde ızgarada salladım çipuraları, mükemmel oldu. Benden önce siz vermişsiniz tarifi

Bu kalp ameliyatı geçirenler hep böyle boğazına düşkün mü oluyor nedir? Ameliyatta verdiğim kiloları fazlasıyla aldım kısa sürede.

BalıkcıSerdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-09-2012, 12:55   #235
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Önceden hazırlanmış marine edilmiş etler ve patlıcanlar,başına kuruk yağı koyularak tek tek şişlere geçirilmeye başlandı.


Uploaded with ImageShack.us
Şiş dizmekten parmaklarım ağrıdı.Saolsun Suat kardeşim yardıma geldi.Bu arada Tuncer Bey de muhabbeti ile bize yarenlik etti...


İmece usülü yardımlaşma vardı.Bir yandan da hazırlanan domatesleri Suat kardeşim fırına sürdü.Birazdan tahta parçaları ve kovada ki meşe odunu ile fırını yakacağız.Şişleri koyacağız.

mrduran, YeniGine ve Milla beğendi.
sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-09-2012, 12:56   #236
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Fırın yanarken,arada sırada kapağı kaldırarak buharını alıyorum.Aksi halde haşlama oluyorlar.Böylece Patlıcanlar ve etlerin istendiği gibi pişip pişmediğine bakıyorum.


Pişen şişler tek tek alınıp tepsiye serilmiş lavaşlar üstüne çekiliyor.Bu görevde ev sahibi Adnan Altıntaş kardeşime ait oldu.




Uploaded with ImageShack.us


Herkes masada kurt gibi acıkmış,Tokat kebabını bekliyor


Kebap sofrada millet hucumda...

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-09-2012, 12:57   #237
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Eh artık ustalarda yesin değil mi?


Kimi kederden..kimi neşeden kimi de Tokat Kebından içermiş..Afiyet olsun arkadaşlarıma...


Kebap bitti,sofra kaldırıldı.Ustalar yorgunluk atıyor..

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-09-2012, 12:59   #238
Ağaç Dostu
 
Ayşe Yıldız's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-06-2010
Şehir: Kütahya
Mesajlar: 2,536
Aç karnına da takip edilmiyorki canım bu kareler. Ağzımın suyu dişlerimin arasından akacak diye korkuyorum. Ellerinize sağlık yemiş kadar olamasakta. )))

Ayşe Yıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-09-2012, 13:19   #239
Ağaç Dostu
 
mrduran's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-08-2011
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,536
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sigortacihasim Mesajı Göster
Eh artık ustalarda yesin değil mi?


Kimi kederden..kimi neşeden kimi de Tokat Kebından içermiş..Afiyet olsun arkadaşlarıma...


Kebap bitti,sofra kaldırıldı.Ustalar yorgunluk atıyor..

Merhaba efendim,

Düz mangalda pişse idi bu son resimler olmamış olacaktı.

Çünkü ustalar pişmiş mi, mahcup olmayayım çiğ sunarak diye şişteki etlerin ucundan koparıp tadar, dolayısı ile sofrada herkes yerken o kenarda tok hali ile bu kareye katılamazdı. Ama en kaliteli şişler gene saklanır sonra yenmek üzere, mangal ve duman hakkı olarak, usta tarafından.

Tokat 'ın faydaları, başta kebabı ile...

Afiyetler olsun, sağlıkla kalın.

Saygılarımla lütfen.

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-09-2012, 14:23   #240
Ağaçsever
 
lokosit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-11-2009
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 64
Afiyet olsun sofra harika.. Şifaaa olsun....

lokosit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025