agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni246Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-10-2012, 14:20   #31
Ağaç Dostu
 
merlict's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-08-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 508
Konu geçmiş ama gelecek için belki detay olur diye yazmak istedim.Biz yıllardır her türlü işkembeyi temizlerken hiç sizin anlattığınız bu sıkıntıları yaşamadık, bilseydim önceden yazardım

Kurban kesildikten sonra işkembenin içini kabaca boşaltıp su ile temas ettirilmeden bi poşete koyun.Poşetin ağzını sıkıca hava almayacak şekilde bağlayın, kenarda kalsın.
Siz kavurmaları yemeye başlayın.Kurban etleri paylanıp dağıtılsın, gezmelere başlayın, o günün akşamında el ayak çekilince, kokudan rahatsız olan kalmayınca aspiratörü çalıştırıp poşeti açın.
Yukarıdaki videodaki gibi elinizle aldığınız pislikleri çöp torbasına atın, bolca su ile yıkayın.Bu temizlik işlemi 15-20 dk. sürüyor.Bu esnada mandal kullanın.O koku dayanılmaz oluyor.Güzelce yıkadığınız işkembe her türlü yemek ve çorba için hazır.Afiyet olsun.

Mehmet

merlict Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025