agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni246Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-10-2012, 11:15   #6
Ağaç Dostu
 
Ayşe Yıldız's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-06-2010
Şehir: Kütahya
Mesajlar: 2,536
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selis Mesajı Göster
İğrenç bir yöntem gibi gelse de %100 etkilidir..

Şöyle ki; kesim işleminden sonra işkembe hayvandan ayrılır ayrılmaz hiç içini boşaltmadan olduğu gibi bırakıp üzerine nemli bir bez ya da poşet sarıp ertesi güne kadar bekletiyoruz..
Yarın içini boşaltıp bir bıçakla sıyırınca, o çok zorlandığınız temizleme işleminin tereyağından kıl çeker gibi basitçe yapıldığını göreceksiniz..
Koku oranı ikiye katlanmıyor mu bu şekilde. Nasıl olursa olsun pis iş... Ama zahmetsiz de yemak olmuyor. Arzu eden kolları sıvasın.

tener, Tura, Yarkin ve 5 kişi beğendi.
Ayşe Yıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025