agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni246Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-10-2012, 14:06   #23
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-10-2011
Şehir: ADANA
Mesajlar: 686
İşkembenin en kolay yolla temizlenmesi kirece yatırılarak oluyor.İç tarafa gelen havlu gibi olan kısmı sönmemiş kireci alıp üstüne dökerseniz 15 dakika sonra yıkayın tertemiz olur.Bıçakla saatlerce kazınarak çıkan kısımın elinizle bile temizlendiğini göreceksiniz.Bıçakla daha da kolay olacaktır.Daha sonra temizlemek için de sirke kullanabilirsiniz bembeyaz olur hem de sirke antiseptiktik dir bildiğimiz gibi...Üstüne de limonlu suyla da yıkadınız mı tertemiz olur kokusu da gider.Bir defasında kardeşimle bu şekilde yıkamızştık bu havluları niye böyle k ıslattınız dedi beyaz havlu zannetmişti.Yine mumbar dolması da yapacaksanız içini dışına çevirip sirkeyle ıslatıp tuzla yıkarsanız temiz ve beyaz olur....Saygılar afiyet olsun....

mmanager Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025