agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni246Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-10-2012, 16:59   #15
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ayşe Yıldız Mesajı Göster
İlahi Sayın Kaptan güldürdünüz beni. Çamaşır ipleri işkembe dolar artık. Temizlendikten sonra daha beyaz görünmesi için karbonatlı suda bekletenler de var. Kireçli suda bir gün bekletip temizliyor yanılmıyorsam ikembe çorbası yapılan yerlerde.
Büyük baş işkembesi kireçli suda bekletiliyor ama küçük baş işkembesi bekletenler de oluyor...

ama gerek yok diye düşünüyorum çünkü küçük baş için kaynamış suda biraz bekletmek _ çok bekletilirse temizlemek zorlaşıyor_ yeterli kalıyor...

Kireçli su ile temizleme biraz tadını azaltıyor gibi...

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025