![]() |
|
|
|||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: En çok hangi balığı tüketiyorsunuz | |||
| Hamsi |
|
34 | 28.33% |
| İstavrit |
|
9 | 7.50% |
| Barbun |
|
10 | 8.33% |
| Lüfer, Çinekop, Kofana |
|
17 | 14.17% |
| Kalkan |
|
1 | 0.83% |
| İzmarit |
|
0 | 0% |
| Torik |
|
0 | 0% |
| Palamut |
|
3 | 2.50% |
| Levrek |
|
21 | 17.50% |
| Uskumru |
|
6 | 5.00% |
| Çipura |
|
19 | 15.83% |
| Oy Verenler: 120. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
18Beğeniler
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
bizim evde mangal işlerine eşim bakıyor ben de ona çıraklık yapıyorum bildiğim kadarıyla tavuğu yoğurt, zeytinyağı, kekik, biber salçası, sarımsak, kimyon, tuz, karabiber, pul biber ile "avcarlıyor" ![]() avcarlamak adana yöresine özgü bir kelime ve anlamı: "avcarlamak : Baharat, yağ, salça ve tuz karıştırılarak mangallık et veya tavuğun bu karışıma bulanarak terbiye edilmesi" - kaynak siveler.com |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|