agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri
(https)




Anket Sonuçlarını Göster: En çok hangi balığı tüketiyorsunuz
Hamsi 34 28.33%
İstavrit 9 7.50%
Barbun 10 8.33%
Lüfer, Çinekop, Kofana 17 14.17%
Kalkan 1 0.83%
İzmarit 0 0%
Torik 0 0%
Palamut 3 2.50%
Levrek 21 17.50%
Uskumru 6 5.00%
Çipura 19 15.83%
Oy Verenler: 120. Bu ankete oy veremezsiniz

Beğeni Düzeni18Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen backyard
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-03-2010, 08:06   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 25-07-2004
Şehir: Adana
Mesajlar: 3,563
Galeri: 270
bizim evde mangal işlerine eşim bakıyor ben de ona çıraklık yapıyorum
bildiğim kadarıyla tavuğu yoğurt, zeytinyağı, kekik, biber salçası, sarımsak, kimyon, tuz, karabiber, pul biber ile "avcarlıyor"
avcarlamak adana yöresine özgü bir kelime ve anlamı:

"avcarlamak : Baharat, yağ, salça ve tuz karıştırılarak mangallık et veya tavuğun bu karışıma bulanarak terbiye edilmesi" - kaynak siveler.com

mrduran beğendi.
backyard Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025