agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri
(https)




Anket Sonuçlarını Göster: En çok hangi balığı tüketiyorsunuz
Hamsi 34 28.33%
İstavrit 9 7.50%
Barbun 10 8.33%
Lüfer, Çinekop, Kofana 17 14.17%
Kalkan 1 0.83%
İzmarit 0 0%
Torik 0 0%
Palamut 3 2.50%
Levrek 21 17.50%
Uskumru 6 5.00%
Çipura 19 15.83%
Oy Verenler: 120. Bu ankete oy veremezsiniz

Beğeni Düzeni18Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen saira
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-01-2009, 17:14   #1
Yeni Üye
 
saira's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-04-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 26
Sütte bir gece öncesinden bekletilmiş tavuk pirzola da mangalda süper oluyor.Çok yumuşak bir et.Ama içine zeytinyağı ve kekik de konursa tadına doyulmaz

nikomedia ve mrduran beğendi.
saira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2009, 17:14   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 14-07-2009
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 401
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi saira Mesajı Göster
Sütte bir gece öncesinden bekletilmiş tavuk pirzola da mangalda süper oluyor.Çok yumuşak bir et.Ama içine zeytinyağı ve kekik de konursa tadına doyulmaz
Kuzu kuşbaşı ya da tavuk göğsü de bir gece önceden sütte bekletilir mi? Duydum ama uygulamadım hiç.

ozgurbilgin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025