![]() |
|
|
|||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: En çok hangi balığı tüketiyorsunuz | |||
| Hamsi |
|
34 | 28.33% |
| İstavrit |
|
9 | 7.50% |
| Barbun |
|
10 | 8.33% |
| Lüfer, Çinekop, Kofana |
|
17 | 14.17% |
| Kalkan |
|
1 | 0.83% |
| İzmarit |
|
0 | 0% |
| Torik |
|
0 | 0% |
| Palamut |
|
3 | 2.50% |
| Levrek |
|
21 | 17.50% |
| Uskumru |
|
6 | 5.00% |
| Çipura |
|
19 | 15.83% |
| Oy Verenler: 120. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
18Beğeniler
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-04-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 26
|
Sütte bir gece öncesinden bekletilmiş tavuk pirzola da mangalda süper oluyor.Çok yumuşak bir et.Ama içine zeytinyağı ve kekik de konursa tadına doyulmaz ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2009
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 401
|
Kuzu kuşbaşı ya da tavuk göğsü de bir gece önceden sütte bekletilir mi? Duydum ama uygulamadım hiç. |
|
|
|
![]() |
|
|