agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri
(https)




Anket Sonuçlarını Göster: En çok hangi balığı tüketiyorsunuz
Hamsi 34 28.33%
İstavrit 9 7.50%
Barbun 10 8.33%
Lüfer, Çinekop, Kofana 17 14.17%
Kalkan 1 0.83%
İzmarit 0 0%
Torik 0 0%
Palamut 3 2.50%
Levrek 21 17.50%
Uskumru 6 5.00%
Çipura 19 15.83%
Oy Verenler: 120. Bu ankete oy veremezsiniz

Beğeni Düzeni18Beğeniler
  • 1 Gönderen caucasus
  • 2 Gönderen berduray
  • 2 Gönderen Oğuz Karsan
  • 2 Gönderen saira
  • 1 Gönderen berduray
  • 1 Gönderen backyard
  • 2 Gönderen baris77
  • 1 Gönderen Güler
  • 3 Gönderen selis
  • 2 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen pria

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-01-2009, 21:42   #2
Ağaç Dostu
 
berduray's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2007
Şehir: bodrum
Mesajlar: 3,153
Galeri: 72
Vazgeçemediğim bir keyiftir mangal.
Ama marketten al , at mangala ye değil kastım, böylesi bana çok yavan gelir.

Et veya tavuğu lezzetlenmesi için mutlaka bir gece önceden marine ederim, böylesi daha lezzetli.


Rende kurusoğan, karabiber, kimyon, pul biber, biberiye bazen de adaçayı, zeytinyağı, limon suyu veya sirke veya yoğurt suyu, tuz, bir kaşık da karışık salçayı (özellikle tavuk kanatla) harmanlayın bir gece buzdolabında bekletin.

Ertesi gün sosu silkeleyip mangalda pişirin, artık sade tavuktan zevk almayacaksınız. Eminim.

mrduran ve incirli beğendi.
berduray Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025